Godnatt.

Nu är det dags för mig att ha min dagliga dejt med Johnny Blund. Skola imorgon + SOprov, så inte najs. Godnatt!

Dagens #2;


Dagens;


Just nu...

... Sitter jag på bibblan med Michis och "pluggar". Ja, "pluggar". Vi skulle skrivit varan svenska men bajsjosefine har inte gett oss sin del så vi kan skriva ihop den. Thx for that...

Godmorgon!

Godmorgon folket! Jag har precis gått upp och sitter just nu med godisskålen brevid och moffar som en gris. Remember, min nyttighet börjar imorgon, då ska jag försöka gå ner i vikt och bli smalare... Hmm? Ska till stallet snart och rida, mamma har laddat kameran så jag tänkte be pappa filma. Får se hur det går haha. Och om ni undrar varför jag la upp en bild på schabraket så ville jag bara visa er hur det ser ut hela schabraket. Fast det är i en dressyrmodell med brodyr.

Nyss spelade dom samma låt som dom spelade på Briars avtackning på tv, och jag rös i hela kroppen!

Vi hörs senare, ciao!


Btw...

Glömde skriva om dagens ridpass i förra inlägget;

Började med att longera med sadeln och allt på (för att se om han var bra i benet eller inte) och det var inte ett enda spår efter hälta, thank god for that! Så jag lät honom skritta och trava lite i båda varven och sen så gick jag med honom ett varv i ridhuset tills jag sen hoppade upp. Längde stiglädrena med ett hål och bara ett hål gjorde stor skillnad på min ridning, så ska se imorgon ifall jag ska testa länga ett hål till och se hur det blir. Det blev mycket serpentiner, åttor och snett igenom. Red kanske 40 minuter, inte så mycket arbete för Arne, mest styrning vilket vi verkligen måste öva på.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik. Sen blire sätta på nattmössan, GODNATT!


STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSESHOW.

Det som stod på schemat var ponny kür & grand prix. Så najs var det! Vi satt på läktare A, rad 13, där vi såg asbra ner på banan. Synd bara att vi inte hade biljetter till hoppningen, skulle varit roligt att sett den också :) Men här kommer ett litet "kollage" med bilder från dagen. Ni får ursäkta dom suddiga bilderna, men min kamera var ej på min sida idag :(



Och så blev det självklart shopping. Två schabrak fick följa med hem, ett svart allround från Börjes och ett ljusblått dressyr från Catago! Förstå att jag blev överlycklig när jag såg Catago-schabraket i Arnes storlek, har letat efter det i över ett år!

Jag älskar dig, schabrak<3

Tack Josefuliz för en awesome dag :D


BRIAR!

Idag så var jag på Stockholm international horseshow med Josefuliz! Veryveryvery najs. Men det är inte vad jag ska skriva om (just nu iaf). Utan jag tänkte lägga upp bilder från när publiken tackade av världens bästa Briar! Och om jag ska vara ärlig så var jag och Josefuliz väldigt nära till tårar, det var fint...


(Tryck på bilderna för att se dom i ett större format!)

TACK BRIAR! <3

Saknar't!



JOSEFULIZ, hoppas du fått mina sms :) Vi pickar dig upp 07.00, be ready bebe ;)

mmmyeye


Ett foto på min kera syster när hon var bebis :$:$:$

-

Forget what we're told, before we get too old.

hejhopp!

Jag är nu 99% säker på att jag vågar åka på språkresa med Michis till London! Den sista % kommer när det är helt säkert på att vi får bo i samma värdfamilj. Så aa, språkresa it is! (Dvs om jag får för min kära mor...) Men jag hoppas att jag får det iaf :)

Och hör och häpna nu; Jag har bestämt att jag ska bli smalare! Ojojoj! Antagligen kommer det icke hålla så länge för ifall ni känner mig rätt så funkar det kanske tre dagar och sen kollapsar allt? Hmm, troligt att det blir så denna gång också. Men jag ska pina mig ut i kronskogen (och michis, tro inte att du slipper!) och gå/springa minst två dagar i veckan. We'll see how that goes haha ;)

Om fem minuter blir jag hämtad av mamma så ska vi åka till stallet. Hon och pappa har bytt bilar idag för han skulle till Roger och fixa något med typ... avgasröret? Det är så roligt att se mamma i en "minibuss" då hon är väldigt rädd för att backa med dem, HAHA! Good luck mamma ;)

xoxo yours truly, the one and only... fettomästarn 09.... MATILDA!

(och ja, syftet med att ha bilden på Lauren Conrad var för att jag vill bli lika smal som hon är... hmm, troligt haha!)

"Om jag kunde drömma"...


blö...

Du tror att du är så jävla "överklass". Du tror att du är så jävla bättre än alla andra. Well guess what? Det är du inte. Så blö på dig och ta ditt liv eller ngt!


Dagen...

Var i skolan och hade "lektioner" (typ surgery fast på lektionstid?) och så slutade vi 14.00. Inget speciellt hände då så inget att skriva om haha.

Jag åkte ut till stallet vid sex och borstade bort all smuts. Stalldörren stog öppen så det ventilerade väldigt mycket så inget damm "stannade kvar". Han var ju halt igår så jag kollade honom idag, var lite varm på höger framben så jag borstade extra noga på benen och lindade båda fram. Eftersom man endast ska rida i ridhuset 18.00-20.00 så gick jag ut i regnet (blä) på en liten promenix runt uteboxarna men när jag kom tillbaka så var det tomt i ridhuset så jag gick där istället. Har inte så mycket mer att skriva, här är två bilder från idag iaf :)...

Är inte bra på det där med lindor, men jag gör mitt bästa!


Söthäst i ridhuset som hörde ett "spöke" vid ingången haha!

ciao

Ut med hunden nu, ttyl bithesss!

JUST NU...


Pepparkaksdeg + mjölk, inte helt fel.

Zac Efron!


Inte helt fel nej! Btw, funderar på språkresa till London med Michis. Frågan är bara om jag vågar?

Hmmm...

Såg nyss en video på KJ när han red, och började fundera på ifall han kanske ska sluta skryta om att han rider så bra? Okej, filmen är från 07, men han skröt då med. Så pff på dig KJ, du är inte bäst ;)
 

Twilight!


Igår började jag läsa "Om jag kunde drömma" (första twilight boken för er som är lite retarded), jag vet att jag är helt efter men thats not the point i detta inlägg. Det jag ville säga är att jag har aldrig läst en sån jäkla bra bok förut, och jag har ändå bara läst till sida 90. Man blir så insatt med alla detaljer och att man redan vet nu att Edward är sjukt snygg gör ju saken bara hundra gånger bättre!

Nu ska jag lägga mig och läsa, skynda mig att läsa ut så jag får börja på andra boken. Vet att michis också vill att jag ska läsa färdigt så hon får börja läsa haha!

Btw, bloggen ska lägga ner om 2 minuter till 06.00 imorn i think? Eller man kan läsa men inte kommentera. Ah whatever, ingen kommenterar min blogg ändå hahaha!

GODNATT!

trött.

Orkar verkligen inte blogga just nu, så ni kan få se en bild jag tog på Molly nyss;

Världens fulaste hund :*

JAG HATAR DIG UNGJÄVEL!!!!!!!!

GLÖMDE SKRIVA DETTA FÖRUT MEN HERE IT COMES...

IDAG VAR DET NÅGON FITTHORA SOM HADE SATT EN SKITLITEN BIT TUGGUMMI I MITT SKÅPS NYCKELHÅL! TROR NI ATT JAG FICK UPP SKÅPJÄVELN ELLER? NEJ DET FICK JAG INTE! OCH MR FOWLER HAR LUGNINFLAMATION SÅ NEJ, INGEN FITTVAKTMÄSTARE KAN HJÄLPA MIG! JAG FÅR ADHD PÅ HORUNGEN SOM GJORDE DETTA! (antagligen bögen som har skåp under mig!)

JAG HATAR DIG DIN BÖGHORRÖVHÅLJÄVEL!


hmmm...

Har funderat på ifall jag ska göra ett träningsschema för mig och Arne. För min ridning går upp och ner för jag orkar inte rida vissa dagar haha, så nu gör jag ett schema och ska försöka följa det så mycket som det går.

Måndag; Vila
Tisdag; Longera
Onsdag; Paddocken - övergångar.
Torsdag; Ridhuset - serpentiner + åttor
Fredag; Jogga
Lördag; Vila
Söndag; Rida ut?

Sthlm horseshow på lördag.

På lördag ska jag på sthlm horseshow i globen med Josefuliz! Eftersom jag var på Gekås i lördags så blir det inte mycket shopping för mig. Ska bara köpa lädertyglar och benreflexer (mina är helt trasiga och slitna). Dessa har jag kollat på;

(Bilder tagna från www.hooks.se)

Awesome night vafan!


"Dagens outfit" haha. En paljettklänning från ullared wooo + baby från topshop!

Kvällen började med att Michis kom över hit så fixade jag mig och så åkte vi ner till Ming o åt där. Josefuliz kom senare (hon hade ätit med her parents innan) så fick hon sin försenade födelsedags present och så åt vi glass. Vi bjöd bruttan på Bröllopsfotografen, så långtråkig.

I väntan på skjuts hem kom det en kille som bytte affischer i dom där stora reklamsakerna. Där det satt en New Moon affisch som han skulle byta...
Josefine: "Nej, han tar bort den!"
Killen: "Vaddå vill ni ha den eller?"
Jag: "JAA!!!"
Och då fick jag denna beuty:

Den ska upp i mitt nymålade rum hos pappa! *loves*

Nu ska jag sovis, gonatt!

Gick du på IB eller IV Josefin...?

Josefin: "Har vi 24h eller 12h tid?"
Jag: "Va?"
Josefin: "Vi har 24! Nej, 12!"
Jag: "Haha"

Sexylicious i somras :$

bajsväder

Klockan är runt ett och det är inte ljust ute. Eller ljust är det ju, men kan ju inte säga att det är trevligt väder precis.

Ullared igår då... Först åka bil i fem timmar - köa en timme - handla fyra timmar - köa till kassan 40 minuter - fem timmar i bilen hem sen. And i'm dead! Men det var skitkul, inte att mormor var med, det kunde jag gärna sluppit men skitsamma. Mamma gick med mormor och jag gick helt själv, det var underbart vafan. Köpte:

- Träns + tyglar
- Brösta m. martingal
- Ridskor + stövellskaft
- Ridvantar
- Ländtäcke
- Mörkblå fram+bakskydd
- Regntäcke m. hals
- Ulltäcke
- 2x Linfröolja
- 2x B-vitamin
- Pälsglans
- Klänning
- Väst
- Väska

Har säkert inte kommit ihåg allting, finns alltid lite småskit man glömmer haha. Jag är mest nöjd över regntäcket och ridskorna + stövellskaften :) Arne ska få ha på sig sina nya saker imorgon, hinner inte rida idag. Ska till stallet snart och longera, efter det ska jag hem och duscha och till sist så ska Michis och jag fira Josefuliz.

NU HAR PAPPA KOMMIT, HEJDÅ!

Dåligt update mmmhmmm!

Har inte haft tid vafan! Upp 05.00 imorse, åkte till Ullared (best place on earth typ hallå!) hemma vid 00.00, packa in allt och nu ska jag sova! Godnatt bitchez, (mer update imorn med bilder på alla saker jag köpt! i promise) Och imorgon så ska michis och jag kidnappa josefuliz, höhöhö, bilder kommer från det också. Ciao!

Hahahaha

Aidan säger:
if you say so dear, =)
Z' <3 säger:
Dear?
Dont you mean Deer?
hah
im a raindeer
Aidan säger:
lol, no, dear is an affectionate term for a lady
Z' <3 säger:
Oh is it?
Gosh im so blonde!
Aidan säger:
nah, you're just not used to british terms, =)


Vad skulle man göra utan "människorna" från omegle.com mitt i natten? HAHA!


Fjortizluv.com


Denna person kommer bli väckt av sin kära mor om prick sju timmar, kanske dags att lägga sig? Imorgonbitti 06.00 ska vi hämta mormor (som förövrigt inte har en aning om vart vi ska haha) så bär det av till ULLARED (<3), later bitchez ;)

New Moon premiär!

Fyfan vad den var underbar! JAG DOG! Asså herreminskapare vad jag älskar Twilight! Se den! Det är fan ett måste.

Just nu sitter jag och konverserar med....  på MSN. Ytterst roligt höhö. Trodde att jag kunde komma hem efter bion och dö medans jag berättade om filmen till me sistah, men såklart har hon gått och blitt sjuk så hon sover :( Aja, jag ska inte sura för imorgon blire ULLARED! Och ni som inte förstår detta underbara fenomen så ska jag fanimej ta bilder så ni får se hur jävla wünderbart det är! Speciellt hästavdelningen, det är ett paradis vafan. Och Josefuliz, man måste uppleva Ullared för att förstå det bästa med det din sucker ;) Och sluta med ditt crappytalk om dålig kvalité, herregud kvinna! Har du sett priserna!? Nej, för du har ju aldrig varit där, HAHAHA *evul*. I rest my case ;)

JOSEFULIZ HÖLLER...

... Älskar dig med gullerümpa! ;)

CANON EOS 7D


22 990 kr Elgiganten för kamerahus + objektiv. GE MIG! :(

Nyss...


Kameran fick hänga med ut på promenad också haha, blev suddiga bilder pga regnet + mörkret. Som sagt så vill jag ha en Canon EOS 7D, så spring och köp en åt mig!

The true personality of Josefuliz! ;)

"Josefine's no longer the wasted disco girl, you've been dreaming about!"


Bästa låttexten ever haha!


... And i'm still not done!

Jävla städning tar ju år och dar! *suck* Men vad gör man inte för lite pengar att handla med på Ullared?

Kom nyss hem från stallet, mockade bara och så, Josefuliz skulle rida barbacka på Selinas in the ridinghus. Hoppas han inte blir glad haha, if u know what i mean Jtotheosefuliz... And fyi: She löööövz me & michis ;)

Jävlar, nyss skrev Michis på msn att 3(!) i hennes släkt har fått nöffnöffinfluensan! EHEHEHE im going to die.

Nu ska jag ut med världens bästa hund och sen hämtar mamma mig så ska vi hem och äta (är hos pappa nu). Sen åker jag tillbaka till denna j'vla lägenhet och städar färdigt... </3

Molly är bäst! <3

Städning pågår.

Som jag skrev i inlägget nedanför så skulle jag åka hem till pappa och städa. Och jag har precis städat färdigt mitt extremt skitiga rum (okej skrivbordet kvar men whatev)! Jag är så jävla stolt över mig att jag äntligen tog mig an skitrummet, detta betyder att vi snart kan börja måla om mitt rum, ÄNTLIGEN! Ljusblått skare bli, awesome eller liksom vaddå!? :D

Kanske inte ser så välstädat ut men ni som har varit i mitt rum vet hur skitigt det var haha :( Under alla påsar/kläder i min fotölj så hittade jag ett tuggben till Molly som vi köpt sist vi var på ullared, heh, hon blev väldigt glad när hon förstog att det var till henne. Nej ni, nu ska jag ta mig an badrummet.

xoxo, yours truly, the städmästarn09... MATILDA!


Bodies lalalala


Godmorgon... eller?

Anywho, nu drar jag hem till pappa och chillidillar med Molly (+ städar </3). Ciao!

ULLAREEEEEEEEEEEEEEEED! <3


På lördag åker vi till världens bästa ställe - GEKÅS ULLARED!
See yah, dont wanna be yah! :D

mmmbop

Sitter just nu i mitt rum och konverserar med the one and only -Josefine Höller! Jag försöker övertala this lovely woman att skriva engelskan med mig imorgon (har en presentationsbajs om "the holocaust" wooo...).

Nu har jag kvinnan övertalad n ready for tomorrow, typ? 'Anywho... Det har inte blivit så mkt uppdatering eftersom jag har varit hemma från skolan (sjuk) men nu är jag fit for fight igen!

Detta blev ett meningslöst inlägg, men vänta a few seconds så kommer världens bästa nyhet, WOHO! :D

xoxo, yours truly, the mazterizer herself... MATILDA!! woooo *applåder*

HAHAHAH!


Jag visste då inte att man kunde göra så fula miner HAHA!
Ridlärarn Marie på en hopptävling i strägnäs.


Hejhopp... Bajskorv.

Jag mår bajs och sitter just nu på mammas jobb och är lite halvt död sådär. Hann med mattequizet iaf som vi tydligen hade? Bajs på det med, gick gjorde det väll men inga mer kommentarer om det. Tror att min kära syster kommer sätta mig i karantän i mitt rum tills jag mår bättre haha. Bloggar kanske ikväll om jag orkar, hästen får iaf en väl förtjänt vila (han var skitduktig igår!). Men nu ska jag dö och skriva svenskan byebye. BTW JOSEFULIZ, hörde att om man har haft hög feber 3 dagar på raken så har man troligen nöffnöffinfluensan, fun huh?

Plugg
Sitter och pluggar på bibblan just nu, är sjukt trött... Men dagen började bra med H&M's kläder haha! Bilder kommer, i promise yah ;) snart ska jag till stallet ch ta mig an min bajshäst, laterrr bitchez

hurryhurry.

Ska ta bussen ner på stan om 20 minuter där jag ska träffa Michis så ska vi plugga svenska. Har fem prov och två läxförhör nu i veckan så vi ska skriva färdigt vår svenska presentaton. Men nu måste jag fixa mig och sen stressa till bussen. Vi hörs senare sen, kanske mobilbloggar från bibblan.

The one and only, Michaela Niva!

GRATTiS JOSEFULiZ!!!!1


Vacker bild också :*

Godmorgon!

Idag är det dags att kolla på en ny bil med mamma, woho. Jag ogillar vår lilla gröna minibil med ett avgasrör som låter som en jävla raggarbil haha. Har inte så mycket att skriva just nu förutom att jag inte vill gå upp från min varma säng! Inlägg kommer senare idag, ciao.

godnatt!

Nu ska jag kolla färdigt på RAW comedy club och efter det blir det att sova, ska iväg 11.00(!) imorgon och kolla på bilar. Så det blir inga mer inlägg eller så, godnatt!

Väldigt seriös bild på mig och Josefuliz höhö, saknar min svinisinfluensisvännnnis :(

Vacker bild! *host*


(fotad av Josefuliz -
www.josefineisabella.se)

"nu är det dags för fredagsmyyyyys!"

Idag så var det sista dagen av Career week (thank god for that!) och det var väldigt najs, slutade 13.30. Nu sitter jag och glor på Jesse på 6:an men ska snart till stallet. Funderar på ifall jag ska hoppa in i duschen innan eftersom jag ska ju ändå inte rida.
<-- FUUH!
Just ja, idag är det fredag den 13... Vad kommer hända? Kommer jag bli matförgiftad när Michis och jag äter på Ming ikväll eller?

ojojoj!

Jag tipsade FS - Falsksanning om en bild där Paow hånglade med någon som heter Oskar, så trodde jag att alla hade gjort det (bilden fanns på facebook och hon är typ vän med alla där?). Men iaf, jag loggade in på bloggen och såg att jag hade fått ovanligt mycket besökare, och huxflux så såg jag att FS hade länkat mig! Haha känner mig cool :$

GODJUL ARNE!

Ska spara ihop och försöka köpa detta till Arne i julklapp, eller om han får det när han fyller. Eller om jag ska önska mig det själv? Jag vet inte hur jag gör men snyggt är det iaf!
(+ den matchande förbygeln)
Finns på Hööks (www.hooks.se)

BoT som hjälm!

Kollade in på Hööks hemsida och såg att BoT (Back On Track) har lanserat en hjälm. Nu är jag säkert efter med detta och alla vet säkert redan om det, men jag tyckte att det var nödvändigt att skriva att BoT finns även som hjälm nu.

Kostar ~2800 kr om jag inte minns helt fel och finns på Hööks (www.hooks.se)

VILL HA!


Till Arne i julklapp med brodyr på ena sidan med svart text där det står "Arne" såklart :D

godnatt.

Förlåt för en dålig uppdatering, men har inte haft tid att blogga. Eller jo det har jag, men inte orkat. Har dock sovmorgon imorgon (till 16.30!!) så då blir det uppdatering, jag lovar!
<-SAKNAR SÄFSEN!
GODNATT!

helvete!

Känns som att jag håller på att bli sjuk - HELVETE!

Orkar inte blogga, är sjuuukt jävla trött!

Skolan nästa!


Ciao bitches!

Hej jag heter Matilda och jag har inget liv :)

Och eftersom detta faktum är sant så får ni ett lite tråkigt/underhållande inlägg, you can judge for yourself. Kom på den smarta idén att istället för att ta vanliga egobilder så kan jag ta bilder där jag härmar/låtsas vara de olika "storbloggarna"... Smart huh? Höhöh jag är bäst, kom med ngt nytt ;)

<-- Dessie såklart (trashy hår är väll det hon lever på?)
<-- Paow (sämst på att härma henne men wtf)
<-- Kissie with the ankläpp!
<-- Blondinbella the pig!
<-- Behöver jag ens berätta vem jag försöker härma? höhö, foki the kines!
<-- Kenza with le big lipzzzz!
<-- Och sist men inte minst den übertråkiga StinaLee!


Gitta från min blogg vavavava


ALLA ÖVER 50+ KAN JU SLUTA LÄSA MIN BLOGG, okej? Nu har vi rett ut detta "problem" höhö. Om man är 50+ och läser bloggar så har man en liiiten ålderskris känns det som. Med detta sagt ska jag börja på ett nytt inlägg. Byebye alla 50+are! See yah, dont wanna be yah ;)

stallet nu!

Ska till stallet med Josefuliz och ska sedan med henne till ekeby (hoppträning), najsnajs!

hejhoppgumminivetvad

Jag är sämst på att uppdatera och jag tänker inte uppdatera mer idag. Jag är så rolig eheheh, heido

heiheihei


Random bild på josefuliz, sötvava! *host*

NU SITTER JAG MED MICHIS. coolt!

porrigt.se... (iknowuloveit)

Idag på gympan hade vi basket, och jag passade på att vara ytterst rolig!

Mattias; "Where are the balls?"
Jag; "Between your legs!"

porrmatilda ojojoj! :D


bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs

Så känns det just nu... Men michis ska kanske sova hos mig imorgon så yäy på det! :D

Közz pårej schnygging! ;) <3


Syster och jag, vad ska man säga...?

m a t i l d a. säger:
BRODY PÅ EMA'S <3
josefin. säger:
awwwwwww
josefin. säger:
va gör han
josefin. säger:
vad har han på sig
josefin. säger:
är han sexig
m a t i l d a. säger:
kostym
m a t i l d a. säger:
väldigt sexig
m a t i l d a. säger:
mmmm hihihihi


NY FACEBOOK GRUPP!

Vi som tycker att Johan Palm är Josefine Höllers tvillingsyster!

ALLA MÅSTE GÅ MED!


Rubrik saknas...

Kom nyss hem från stallet (mobilbloggar just nu), eller ska jag säga kom nyss hem från kylan! Ska äta pannkakor mmmuuummmsss<3 HEIDO

Måns Zelmerlöw - Impossible


<3

These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

It's impossible to bring you back
And even if I try to turn you heart
it's impossible to turn back time
It's impossible

To even think that you would look my way
To even think that you would look my way
I know I only have myself to blame
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine

I'd find a million ways to say I love you 
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time 
And I can't make you mine
It's impossible

It's impossible to bring you back
And even if i try to turn you heart
It's impossible to turn back time
It's impossible

To even think that you would look my way
To even think that you would look my way
I know I only have myself to blame
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine

To even think that you would look my way¨
Can't make you mine I know I only have myself to blame Can't make you mine I could try but I still can't make you mine

I'd find a million ways to say i love you,

Godnatt.

"Alla vill ha Matilda men hon är inte bög"

Först rumpor, och nu säger kentusch att jag inte är bög!? Hur går detta ihop...? :(

Bestäm er! Är jag bög eller inte? :(


Bajs+kiss+rumpor = Matilda!

Sagt av min käre bästis Idahoe... Måste ju erkänna att de tre orden beskriver mig mer än några andra ord höhö!

HEJJAGGILLARRUMPOR! :$

utan dig är jag noll.


utan er klarar jag ingeting...


Urk...

... Hemsk dag idag, orkar inte blogga.

HAHAH.

m a t i l d a. säger:
JAG LA TILL HENNE

m a t i l d a. säger:
gangstern #1 känns det som

Josefine säger:
Ohhh

Josefine säger:
Då gör jag me d

Josefine säger:
xD

Josefine säger:
HAHA

Josefine säger:
jag addade fan (*namnraderatsåvikallarhonombajskorv*) BAJSKORV!

Josefine säger:
xD

Josefine säger:
Då klarar man detta liksom

m a t i l d a. säger:
vaddå menar du att du gillar sandra eller?


förbannad!

Varför vet jag inte? Eller jo, men det behöver vi inte prata om. Normal jag är, verkligen.

tuesssday

Tisdag idag och väldigt tråkigt var det. Hände inget speciellt så aa, tråkigt va? Just ja! Josefuliz gosade med sin häst idag och fick en allergisk reaktion av hö't han hade ätit innan. Låter lite komplicerat hahah, här kan ni se hur snygg hon blev;


En aning röd! Och här är hästen som orsakade "skadan";

Selinas är en vilde!

sry

Förlåt för en uselt dålig uppdatering från min sida. Har varit i skolan hela dagen och sen hämtade jö Joanna, Madde, Erika och Lovisa upp mig så åkte vi tillsammans till Alfvesta, riktigt roligt var det. Funderade länge ifall jag skulle testa galoppen eller inte (trodde att han skulle bli lite smått galen) men jag litade på honom och galopperade på i full galopp (han vart vääldigt glad kan jag säga!). Såklart är hästen världsbäst så han gjorde ingeting när jag red, puss på den saken! Sen så blev Madde skitkaxig och hoppade upp på Arne också (tror nästan att hon var liiite skitnödig i början haha), Joanna vågade dock inte... Men var inte orolig Joanna, det kommer fler tillfällen ;) Och så frågade de även om jag ville komma och testa rida Euroica... Ofc sa jag att jag ville det! Ska bli skitkul och testa henne, se om hon är så oarbetsvillig som ryktet går haha!
 <-- snyggponnyn jag ska rida!

Nu kom jag på att jag har matteläxa att göra tills imorgon, äh, fyra frågor klarar man på nolltid! Blir kanske något snabbt inlägg innan jag somnar sen, men förvänta er ingeting speciellt haha. Heido!

B-L-Ö

Är extremt trött just nu... Sitter och gäspar medans jag pratar med Josefuliz på msn, nejnej josefuliz - du är inte så tråkig att jag börjar gäspa höhö ;)

Imorgon är det skola som vanligt - blö på detta faktum. Börjar 08.50 och slutar 15.10, hatar't. Men jag hatar ju allt som har med skolan att göra så big surprise? Inte direkt va. Men Joanna och Madde skulle plocka upp mig efter skolan så ska de följa med ut till Alfvesta och kolla. Ska se om någon av dom vågar hoppa upp på Arne också när jag har ridit (Joanna känn dig pressad, haha!).

Nu ska jag snart sova så det blev en dålig uppdatering idag, menmen sånt får ni leva med.

GODNATT!

Orkar inte blogga...

... Däni!

hells angels...

... Har kommit till Eskilstuna! Nu finns det säkert vissa som inte bryr sig om det eller tycker att man överreagerar när man säger att det är sjukt läskigt. Men helt seriöst, varför skulle de komma till Eskilstuna för?

Själv tycker jag att dom kan försvinna härifrån och när dom är påväg ut från Eskilstuna kan dom väl ta med sig några idioter som vi alla hatar? Sounds good to me.

Byebye!

RSS 2.0