eloiiise

Dålig update, men jag bryr mig inte om det hihi. ´Har haft så jävla kul med joseful igår/idag! :D Vi är bäst <3


bild fotad av 2nd mazterizer joseful!

JAA!

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN JÄVLA KONTROLL TILL KAMERAN! woooohohoohohohohho<3

gäsp.

Hade utsläppet imorse, är sjuuukt trött just nu! Ska nog sova en timme och sen åka iväg och köpa såndär kontroll till kameran, och idag ska ju jag och Joseful fota ute i borsökna, woho!!

(btw joseful, jag pussade din häst åt dig imorse... han brydde sig nog mer om maten än om pussen... haha!)

Dagens citat<3

Detta citat är lovely, ja det är ett citat av mitt skämt jag sa idag, åh så bra det var! Joseful och jag skrattade väldigt mycket åt detta medans KJ försökte lista ut vad jag menade, hihi.

KJ; "Put this up your ass!"
Jag; "Sorry KJ, jag gillar inte saker uppe i min röv, men jag har hört att du gör det?"
Joseful+jag; "*brister ut i asgarv*"
KJ; "Va?"

vad ska man säga mer liksom än att jag är världsbäst. and thats a fact bitchesz!
Och så undrar jag väldigt mycket varför vi alltid säger roliga saker på just fredagarnas no-lektion? All the chemicals makes us hiiiiigh 8)

en bra kväll.

Sitter och lyssnar på Coldplay, kan det bli bättre? JA! Jag kan stå och lyssnaColdplay live istället! Fyfan vad jag saknar deras konsert(er)... höhö Coldplay in my - <3

-


imorgon ska jag och joseful fota höhö!


to my lovely sister.

Ett inlägg till min kära (otroligt snygga) syster!

Min syster är en snygg extremt orimligt pluggande klassiskmusik-freak. Men tyvärr måste jag älska henne ändå! (Nu när hon läser detta kommer hon säga "VADDÅ MÅSTE ÄLSKA MIG ÄNDÅ!?!?!? Vafan :(:(:(+någranuehanor".) MEn det gör inget, för ingen tvingar mig ju att älska henne (jo hon gör det ibland! but i like it hardcore höhö). Josefin och jag är (fast hon inte vet det egentligen) bästa luvrz, men detta är något hon aldrig (!) kommer att erkänna! Det lovar jag er. Hon kan ha väldigt varierande humör (nu tänker hon "Kommer från rätt person jävla iddi!"), ena stunden är hon lovely och hur snäll som helst och andra sekunden är man en fetäckligfitthora, och sekunden efter det så skrattar hon åt det hon nyss sa. Ja, speciell är rätta ordet när man ska beskriva henne. Jag ogillar henne i stunder som t ex när jag skulle gå och köpa Coldplay-tröjor på konserten, ville hon hänga med då? Nej! Verkligen inte! Slit ut sin lillasyster först istället för att göra ngt själv! Nu är hon säkert glad för hon håller med i det jag nyss skrev (det om coldplay-tröjorna)... Och en sista sak jag måste nämna om henne - Hon suger på att ljuga för mig! (duvetvadjagsnackaromjosefintypdetdärlillasomhändenärmammavarbortaojojoj), Jag är inte mentalt rubbad! ;)

PUSSPÅREJSYSTER!
/TheworldsbestMatilda

<3


Jag älskar dig <3

<3


världens bästa molly <3

-

Nyss hemma från stallet, hästen var supersöt. Kommer bilder senare ikväll. Är hos mamma nu och ska äta. Jag gillar korta meningar. Ha-ha.

dagens citat!

Eetu (; Har tappat min mobil säger:
Du får ursäkta mig matilda men just nu tycker du att david är snygg.

Eetu (; Har tappat min mobil säger:
iaf i min novell

matilda, imagine. säger:
AAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHHAAHHA! *dör*


svälta min egna häst?

Jo, detta är ju något jag gör varje jävla dag. Hur patetisk får man bli egentligen?


-

tänker inte blogga något mer idag, är alldeles förbannad.

:(


<3


min häst är världsbäst <3

dagens citat!

(jag)- "Hur mycket är 5 av 39 i procent?"
(pappa)- "Du tar bara 5 x 39 så får du svaret!"
(j)- "Då blir svaret 195 och enligt facit ska det bli 13.."
(p)- "Ring Josefin!"

(två timmar senare...)

(p)- "Vad är 10% av hundra?"
(j)- "Det är 10"
(p)- "Men hur räknade du ut det där innan då... Matilda! Nu kommer jag inte kunna somna inatt, kommer ligga och grubbla över detta tills jag räknar ut det!"

Jag bad pappa hjälpa mig med läxan, haha.


<3


åh vilken skönhet 8) <3

-

Kom nyss hem från stallet, har varit ute och släppt in hästarna. Min uppdatering har varit sämst idag men jag har inte orkar fixa något, har legat under täcket i soffan och hostat ut mina inälvor... Men iaf, just nu sitter jag och kollar på Taffsnäs hemsida (www.taffsnas.se) för Joseful tyckte jag skulle kolla på bilderna där haha. Nu ska jag kolla Family Guy och sen plugga matte, yäy!

Posarn i stallet haha.

frossa?

Har haft frossa hela natten (heter det så?), iaf så har jag frysit och svettats hela natten och förut när jag vaknade kunde jag knappt andas -varför vet jag inte? Så jag är hemma idag :( GREYS BÖRJAR MED EN NY SÄSONG!!!!!!!!!!! AAAAAH<3333 hihi heido

woo-oh!

Har bara 8 låtar kvar på Guitar Hero 5 sen har jag klarat hela skitn! Jag som tyckte jag var skitduktig när jag kunde spela på medium så säger aussie att han spelar på hard, detta kändes ju uppmuntrande... Men iaf så är jag asduktig och ni kan fortfarande boka spelningar med "The Slurks" (mitt band liksom). Hoppas jag mår bättre imorgon btw. Nu ska molly (som har världens jävla mardrömmar) och jag sova, godnatt!

hihi


Fjortismatilda.se, såhär såg jag ut när ida och jag sminkade oss till emofjortizar 8)

-


haha


jag är normal!

The Slurks...

.. Mitt band på Guitar Hero5! Vi är så jävla bra asso. Bandet består av The Master(gitarr), Izzie Sparks (sång), Kurt Cobain (bas) och Johnny Cash (trummor). Vi är bäst på In my place - Coldplay och You give love a bad name - Bon Jovi! Boka konserter med oss nu då!! 8)

självporträtt.


-


Älskade skinnjacka<3
fyi - jag mår bajskorvigt.
skuggorna gör så att det ser ut som att jag har världens fetaste ben, lovely eller hur -.-


nattens diss!

<--- DISSDISSDISS!

Jävla piss att man ska bli beroende! Hade värsta planen på hur jag skulle få massa pengar där, men nu har antagligen alla mina "crops" dött bara för att Farmville inte vill funka ordentligt! Åh blir ju så jäkla förbannad!


äckligt snygg.


-

Min bebiskorv är sjuk! Han har fått en hovböld som går in i hoven! Nej jag snackar inte om arne! Jag snackar om Gösta!

Bli frisk nu! D: <3


EMOGÜRLZ!


världsbäst!

Hade så jävla kul ikväll asso! Först hämtade jag Joseful och så åkte vi ner till Ming och åt. Sen blev vi jäkligt spontana och valde att gå på bio, vi såg Sommaren med Göran - haha! När vi hade köpt biljetterna skulle vi gå till moppen och åka till godisland för att köpa hem godis och sen lämna det. På vägen till moppen (som stog parkerad på fristadstorget) så såg jag Mr Pittman utanför Spicy Hot, när jag kollade på personen som stod brevid honom var det Mr Kilner! Och gissa vem tredje personen var? .... Mr Anderson! = Jag dog.

jag och Joseful gick gloendes (är det ens ett ord?) förbi och Mr Kilner glodde han med. När vi väl kom till moppen bröt vi ut i världens garv och jag blev Tomat-Matilda och trodde jag skulle avlida. När jag kollade dit igen så stod även Mr Karney där utanför och väntade på någon, vem kunde det vara han väntade på? Jo - Ms Thompson. Så vi garvade ännu mer.

Tiden gick och vi väntade vid moppen på att lärargänget skulle komma ut från Spicy så vi skulle få se dom igen (haha vadå stalker..) När de väl gick iväg så hoppade jag och Joseful på moppen snabbt som fan och följde efter dom. Vi åkte förbi dom vid American Pizza typ, och då sa jag till Joseful "Glo inte, glo inte, glo inte... GLO!". Dom kollade på oss och vi började asgarva igen. Sen svängde vi till vänster - åkte ner till rondellen och vände igen. Då såg vi dom vid tågstationen och samma mening sa jag igen till Joseful. Vid detta laget antog vi att dom visste att det var vi och att vi stalkade dom.

Lovade ju mamma att köpa godis så vi kastade oss in på Godisland och kastade oss på moppen efter det och fortsatte vår jakt efter lärargänget i Nyfors. Vi antog att dom skulle till Mr Kilner som bor mittemot skolan + att Mr Anderson och Mr Pittman var hans roomiezzz!

Det var våran jävligt roliga kväll, har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge sen... Och Joseful och jag har kommit på att Ming Palace gör så att vi blir höga = mycket roligt! :D

(funkar inte att ladda upp bilder - prutt på blogg.se ibland!)

hihih


vi är så snygga och BÄST(!) på softball! and thats a fact bitches ;)

jag är älskad!

hahahah jag känner mig så älskad av michis <3


tribute to michis!


att du står ut med oss michis, luvz pårej! ;) <3

michis new bf!


HAHHAHA, natthumor a la matilda! (y)
(r4f43l = uknowwho = michiz secret luvr)
(kanske ska starta skvallerblogg om henne...? Hah!)

natthumor..


haha vi älskar dig michis! :D <3

fittelimurr!

Sitter här och försöker få min bildläxa färdig. Jag ger upp. Har skrivit en sida nu om konstnärer och pop art så jag spyr snart.

Anywho, idag dårå... Ja vafan gjorde jag idag? HADE SKOLFOTO! Forgot about that höhö, fick stå upp, bäst eller vaddå!? Var så jävla nervös, sista fotot liksom... Jag betede mig nog mest som fjortis av alla i klassen höhhööh! Kollade mig i spegeln var 10 sekund, men såg relativt bra ut faktiskt. Efter det åkte jag hem - ringde till Alfvesta - åkte till stallet och longerade. Neeeej då, min häst ville ju iiiiiiinte bralla av sig *host*. Tappade räkningen efter 15 bocksprång/bakutsparkar hihi, söt är han iaf <3

Imorgon kommer Zandra! Typ äntligen efter 100 år haha? Ska löshoppa, så paddocken är upptagen era slurks 8) nerå, hoppas ingen kommer vara där nere, men dom kan la vara med dom också ^^ Tror Arne ska få hoppa tvåkombination och sen lågt studs om det går, vi får se... Först måste vädret bli bra igen iaf!

Haha så meningslöst inlägg så det finns inte... Ciao!

ojojoj - skolfoto!


mmmm tjockiz<3

awesome day.

that's all i have to say.


godmorgon.

Fick låna en iPhone-laddare här så nu slipper du vara utan mig joseful! :D idag skulle vi gå ner på stan och äta lunch men måste på stallmöte så det blir att åka hem snart. Ska fixa mig nu höhö ciao!

tjenispenis

Hej! Sitter i vardagsrummet med mamma och hennes jobbkompis, måste säga att jag blev lite kär i utsikten från takterrassen omg liksom jejehehehehhe ser till liseberg! <3 Har ätit kräftor = yummie. Mamma och jag brände för mkt pengar idag, fick dock asmkt saker :D nu ska jag kolla färdigt på Semi-Pro och lyssna på mammas göteborska hahahha fyfan så det låter om dom! Men imorgon kommer jag hem, då lägger jag upp bilder på allt jag köpt (förvänta er mycket!) Ciao!

hejdå eskilstuna.

Nu ska jag gå upp - frukost - packa - ULLARED! Och sen ikväll ska vi äta kräftor (hör joseful säger "uuuh kräftor är äckligt") hemma hos mammas jobbarkompis. Igår hände en konstig sak, fast en konstig bra sak. Nu är jag glad över den konstiga braiga saken. Ciao.

världens bästa.


Min häst är underbar, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom.

ciao!

nu drar jag till världens bästa häst <3

hahah, dagens citat! <3

(på NO lektionen..)

Jag; "Michis! Halva din röv syns!"
Pernulla; "Oooh!"
Mathias; "Yeah, it's so hot and nice!"

HAHA, omg älskart :D

imagine all the people... lalalala

Jag är trött, hästen var gullig idag, han är bäst. Godnatt.

dagens citat!

Michis; "Matilda visst har du 3G på mobilen?"
Jag; "Aa det har jag, vadårå?"
Michis; "VISA BILDEN PÅ BÖGEN!!!"
Jag; "Hahaha okej!"

(väldigt fin konversation mellan mig och michis idag på Max!) (btw, bögen = David - josefuls lover fasthonintevillerkännadet...)

hejhopp bajskorv.

prutt på bajskorvar.

the beatles i eget "rockband"

JAAAAAA!!!1111

Gissa en person som ska spara ihop och köpa't...? <3

09-09-09

mycket coolt.

-


dagens hiss/diss


- Greys Anatomy!

- Ullared!
 - Ska dit på lördag, underbart vafan!

- Sol!
 - Fortfarande är det sol utomhus, hösten är inte här riiktigt än, woho!


- Förkylning!
 - Hoppas du dör!

- Föräldrar-som-jobbar-sent!
 - Snälla mamma kom hem snart! Jag svälter! D:

- Att-komma-efter-i-skolan!
 - Finns det något värre? Så jävla hemskt när man ska ta ikapp allting -.-

-


jävla skit.

Godmorgon mig själv (antar att jag inte har några läsare kvar, höhö). Jag är så jävla trött på att vara förkyld just nu, det är kanonväder med klarblå himmel och jag får inte åka ut till stallet. Så imorgon ska jag gå till skolan även om jag inte är frisk, skiter i, jag måste få åka ut till stallet innan jag får psykbryt!

Nu ska jag skriva färdigt min engelska sak som jag skulle skrivit i helgen, får la mejla den till ms burgess eftersom sista inlämningsdagen var idag. Somsagt - j'vla förkylning!

Vi hörs sen, ciao!


jag vill bli frisk!

the end.


dagens hiss/diss


- Halstabletter!
 - "Halls"-halstabletter är skitbra och asgoda, höhö luv på dom!

- Canon EOS 400D!
 - Jag älskar min kamera, den är fan världens bästa!

- Mamma!
 - Äntligen är hon tillbaka, det måste hissas!


- Tokio Hotel!
 - Usch, varför måste dom vara här och förstöra alla svenska emosar med sin hemska musik?

- Jag-tror-att-jag-är-bäst människor!
 - Bara för att ni är bättre på en (!) sak betyder inte det att ni är bäst i världen.

- Fjortisbloggarna!
 - Hur blåsta är inte dom liksom? Men utan dom skulle det vara supertråkigt att sitta vid datan så, kanske stor-diss men även en mini-hiss?

egogurl höhö

ojojoj, nu ska jag snart åka till mormor och äta.
gud så coolt eller hur! (y)

oredigeradefailbilder.se

Tog nyss lite bilder, kan ju inte säga att dom blev så bra men sånt är livet, kan ju inte redigera dom heller eftersom vi har inte photoshop hemma hos mamma D: men här kommer några jag tog iaf;







(klicka på bilderna för att se dom i större format.)

världens bästa idé!

Nu har jag kommit på vad jag ska göra idag! Eftersom jag inte få gå runt och röra på mig extremt mycket så ska jag ta föremål i hemmet och göra coola bilder med dom, samtidigt som jag lär mig hur jag använder fler kamera-inställningar. Så ni får nog en bildbomd lite senare idag, ciao!

(Nya kategorier nu också, inga inlägg där ännu, men det fylls på sakta men säkert!)

godmorgon!

Jag verkligen måste bli bättre på att blogga, detta är ju ett skämt liksom. Händer inte så mycket jag kan blogga om just nu eftersom jag sitter instängd på mitt rum halvt döende i förkylning känns det som... Saknar hästen som fasiken! Jag vill bli frisk istället för att sitta här och tycka synd om mig själv, jävla KJ! Varför var han tvungen att sitta brevid mig på NO:n och hosta mig i fejjan och skit!?

Idag har jag insläppet i stallet men får ej åka ut dit eftersom pappa och jag har kommit överens om ifall jag inte är i skolan och är sjuk får jag inte åka till stallet, så min supersnälla pappa ska ta det åt mig. Istället ska jag och mamma till mormor och äta middag... *segt*, men mormor lovade mig att göra min favoritmat så ett + i kanten kan hon väll få.

 <-- 1 år i söndags med världens bästa häst<3

Nu ska jag äta lite frukost, efter det blir det att kolla runt på internet om saker jag kan skriva om, och självklart kommer det dagens hiss/diss!

malen matilda..


känner mig som en riktigt läckerbit med förkylningen och allt, woohooo! ;)
(och ja, jag kommer antagligen ta bort bilden inom en snar framtid...)

sjuk... i huvudet!

så känns det just nu, ja.


höhö

mina bästa vänner just nu när jag är sjuk! (y)

falu färg kan ta sig!

Jag är så jävla trött på falu röd färg! Målade nästan hela paddocken med joseful idag + att jag är sjuk! Men fan vad snyggt det blev! *stolt över oss*

bajskorv!

nu sitter joseful brevid mig (väldigt sur!) och klagar på att hon (enligt en viss mamma) ser ut som en hora, höhö

RSS 2.0