dagens hiss/diss.


- Oskar & Malin!
 - Dom var skitduktiga idag :D Rosett i CL & en 5:e plats i andra klassen!

- Hoppning!
 - Åh det är så roligt<3

- iPhone!
 - Min mobil är världsbäst och jag skulle inte kunna leva utan den!


- Johan Palm!
 - haha, måste jag skriva något mer?

- Spotify!
 - Min jävla spotify vill inte fungera och jag får snart psykbryt över detta.

- Hästmagasinet!
 - Varför ska det vara så dyrt för? D:

sjukt att vara lång? #2

Sluta klaga på min längd! Nu har fler personer sagt att det är sjukt att jag är så lång! Hur fan är detta sjukt egentligen? Min pappa är lång och min mamma är lång = jag är lång. Familjen Schwartz är långa - sluta klaga över det.



F U!

jag är sämst...

... På att blogga!

en märklig syn..

Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att joseful ska ringa + att kameran ska ladda - hopptävling idag i strägnäs! *woho*

Min syster har ju haft filmkväll med sina kompisar hela helgen, och nu när jag gick in i hennes rum så var det ngn kille därinne och hennes kompis (hoppas det var hennes kompis annars jävlar!)... Så nu sitter jag här i köket och skrattar lite smått sådär, fniss :D

Ciao!


världens bästa!


höhöhö i'm getting there!

JOHAN - HENRIK - DAVID - SIMON....

 <--- JOSEFULS KILLES ÖGA! ojojoj...

Blond, blåögd, över 180cm (tror joseful), vad mer finns det att säga?

I'M GETTING THERE LIKSOM HÖHÖH!
om ni vet vem killen är på bilden(så enkelt att vetammmm)så säg till!

Ute i näshulta!

Är hos michis i näshulta och ska sova här tills imorgon :D åkte mopparna ut hit = sjuuukt kallt! Ska vara social med michis, ciao!

inlägg till mig själv, haha.

(Skriver endast detta inlägg som en påminnelse till mig själv, behövs ej läsas av er.)

KOM IHÅG PENNSKRIN + SAKERNA HOS MAMMA IMORGON!

jag är säker på att jag kommer glömma ändå, haha.


nightynight.

Har inget bra eller vettigt att skriva just nu, lite torka... Desutom är jag trött som ett djur så jag ska sova istället för att sitta här och göra absolut ingeting. Det är ju vanlig skoldag imorgon också, ska hämta Joseful med moppen 08.20 (börjar 08.50) och har fyra lektioner, sen slutar vi klockan 14.00 (!), typ suuuupernajjssss! Godnatt Sverige!

(bild tagen i stallet -närsjö gård- för snart ett år sen)


heido!


nu drar joseful och jag ut till hästarna och säger godnatt (y)


dagens hiss/diss.


- Syster Josefin!
 - She asked for it, haha! ;;

- Spotify!
 - Älskar spotify, youtube är så långtråkigt these days.. D:

- Ms Bergström!
 - JAAAAA BITCHES! Jag slipper mr get i matten! åhåhåh, jag fick ms bergströöööm lalala *dansa*


- Spanskan!
 - Mrs Holmgren ska bara prata på spanska i fortsättningen, wooh vad roligt för en viss matilda som inte fattart ett piss!

- Mollys pruttar!
 - Det var dags för dom att hamna här... Hemska jävla fjärtisar, uuuurk </3

- Fjortisar!
 - Oj dom hamnade här igen... Konstigt!

Trodde att dom hade kletat foundation i ansiktet, jag hade fel! Det var bajs...

Förlåt!

Min uppdatering idag har varit piss, i know! Men får ej ha datan för en viss person så jag får uppdatera mer ikväll. Ciao!

ojojoj,

Dags att sova nu, riktig skoldag imorgon jö D: Men börjar nio, så ganska chill ändå... Ska hämta joseful med moppen en halvtimme innan så skjutsar jag henne, höhö. Nej ni, nu ska jag och Molly gå och lägga oss i stinkrummet (ja hunden fjärtar ju 24/7 så det stinker ju apa!), ibland ogillar jag min hund. Tills jag återkommer kan ni lyssna på Without Love - Hairspray<3


vill ha lördag vafan!

På lördag ska jag möta upp Miccis med moppen 07.40 vid henne så ska vi åka till stallet och hjälpa varandra med utsläppen, riktigt kul faktiskt :)

Efter det ska vi göra en hemlig sak (haha, omg jag börjar ju bli som dom där "storbloggarna" som inte berättar om vad dom ska göra..), men denna saken är faktiskt hemlig och kommer ej få läcka ut :D hihi, säger detta i hopp om att joseful ska fråga mig vad det är så jag kan plåga henne på samma sätt som hon plågar mig med att hon inte säger vem hennes (enligt henne var dom aldrig tsm) kille var/är (?)... Men nu när hon läst detta kommer hon antagligen inte fråga. Men iaf! höhö, the hope inside me never dies!


Här får ni se en supersnygg bild på Molly som verkligen inte har något med detta inlägg att göra... Tycker bara att hon är så jäkla ful på bilden så det är inte sant, haha! <3


ny kupp pågång!

(Detta inlägg är endast till Joseful, eftersom brudn är hos ida så skriver jag till henne här haha, så ni andra behöver inte läsa)

Jag (the worlds master of thinking) har kommit på en ny kupp som vi bara måste göra! Den är brilliant, fast har inte riktigt kommit på hur vi ska göra än men vi kommer dit när vi slår ihop våra hjärnor! Hoppas du läser detta och påminner mig om kuppen senare ikväll eller imorgon! Viktigt - viktigt - viktigt - VIKTIGT! Skriv till mig såfort du läser detta, måste göras så snarast som möjligt!

PUSZ!


bild från borsökna.

Kände att jag var tvungen att iaf lägga upp en bild från idag! En väldigt misslyckad bild som vi tog med självutlösaren, men whatever, det syns ju att vi var i plurret iaf!

(bild snodd från joseful - www.josefineisabella.blogg.se!)


dagens hiss/diss.

Jag har varit sämst på att uppdatera idag, har haft fullt upp, men här kommer iaf dagens hiss/diss :)


- Moppekort!
 - Hur underbart är det inte att kunna åka vart man vill - när man vill? Moppe is the shit! <3

- Borsökna!
 - Hatar att vi flyttade därifrån... Det är ju helt underbart att bada där! Ska förhoppningsvis dit imorgon också.

- Torv!
 - Åh vad jag älskar att mocka med torven, det går så snabbt ju. Torv - (y), Halm - (n)


- Baddräkt.
 - Hur snyggt som helst (om man har rätt modell), men man ser ju ut som en val i dom!

- Bryta ben i kroppen!
 - Stackars Frida fick sitta på den där stolen heeela dagen, total diss.

- Lärare!
 - Fuuuuh! Usch fy urk blä! Visst dom undervisar oss, men när dom inte gör det (när dom försöker vara mentorer) så är dom riktiga pain in the butts. DISS!


borsökna nästa!

Ska strax åka iväg med mopparna och bada med michis och joseful. Frida den handikappade jäkeln kan ju inte hänga med... D: Joseful skulle ta med kameran så det blir väl kanske bilder ikväll, ciao!

Skolblogg.

Sitter i skolan med michis, joseful och frida. Joseful och jag ska göra en kupp nu, den kallas "Adda ms Norell på facebook" höhö! Ciao!

sjukt att vara lång?

Pratade nyss med en viss person som tyckte det var sjukt att jag är 183 cm lång och tjej? Men faktiskt så är det snyggt att vara lång! Ni vet att bara tjejer över 175+ har ens chansen till att bli modeller. Och varför kalla mig sjuk? Är det en jävla sjukdom att vara lång? Då är det väl lika sjukt med killar som är runt 165 - same shit eller hur? Är det mitt fel att jag blev lång? Ursäkta mig då att jag älskar min längd och att jag inte vill vara en jävla dvärg på 140! Vi långa tjejer är bäst, har jag rätt eller har jag rätt josefine? ;)

dagens sämsta! (n)

Dagens sämsta händelse är att Arne haltar. I vänster fram, bara i traven på böjt spår, precis som Selinas har fast ett annat ben. Ska longera imorgon och se ifall han bara är halt för han sprungit så mycket i hagen idag eller om han verkligen är halt-halt. Men båda sakerna är ju lika dåliga! Min lilla bebis :( Försökte ta kort med mobilen på honom för att visa hur gullig han är, men det var fullt med flugor och mygg så det var liite svårt att få honom stå still med huvudet haha.

(dålig kvalité, men sånt är livet!)


dagens hiss/diss.


- Coldplay!
  - Världens bästa band, skitbra live. Borde hissas varje dag!

- iPhone 3G!
 - Min räddare i nöden, älskar att hålla på med 3G'n istället för datan, speciellt när magen håller på och dödar en och man ej kan röra sig.

- Falsksanning.blogg.se!
 - Haha, så jävla rolig blogg. Bättre än de andra skvallerbloggarna, here's the real deal liksom höhö.



- Fjortisar!
 - Hur irriterande är det inte att läsa varenda blogg där det typ står "I'm the one and only" & "Jävla copycats alla vill vara som mig!" Men jag måste ju erkänna att dom är väldigt underhållande en tråkig dag som denna.

- Kissie!
 - Hon måste ju bara hamna här. Seriöst, om hon inte är nöjd med sin kropp så hon måste redigera varenda jävla cm av den så kan hon väl lika gärna skita i att lägga upp bilder på sig.

- Amandavardet!
 - Give me a break! "Mmmh mmmh mmmh", whyyyy amanda? why!?


världens charmigaste häst.


Det här är Arne, min alldeles egna häst på 10 år. En valack som är så underbart snäll att det inte går att beskriva.

Allt började med att jag var på semester i Bulgarien under 3 veckor. Den sista veckan satt jag på hotellrummet och letade igenom hastannonser.se rad efter rad ifall jag kunde hitta en foderhäst. Där såg jag en annons på en häst som stog under ett vidskydd i hagen och åt, hästen såg inte så speciell ut, ett vanligt varmblod tänkte jag. Men jag fortsatte ändå att läsa "Varmblods valack 9 år söker fodervärd. Kräver sin ryttare så du måste vara erfaren och ha god vana. Snäll i all hantering och i hagen. Låg i rang." När jag läste att att hästen behövde en erfaren ryttare tänkte jag "äh, lika bra att byta till nästa annons då..". Men innan jag klickade bort varmblodet så mejlade jag och berättade om mig själv och tänkte att jag är inte erfaren, kommer nog få ett svar tillbaka att de söker någon annan, men så länge som jag letat var det värt ett försök. Fick svaret tillbaka att det lät bra och att hästen kallades för Arne, ägaren ville gärna att jag skulle komma och provrida.

Så blev det bestämt att den 14 augusti 2008 skulle jag åka till Vingåker och provrida. När vi kom dit så fick jag hämta Arne ur hagen. Det var en tunn och omusklad travare jag möttes av när jag klev in i hagen, tänkte att jag kanske borde skaffa en mer utbildad häst istället. Men när jag väl började borsta så stog han bara där, hur lugn och fin som helst. Fick rida i paddocken på gården, skritt & trav, verkligen inget speciellt med honom alls i ridningen, men han var så charmig!

Efter mycket tjat och övertalning så kom han hem till oss, min (då) foderhäst! Klockan var 13.50 den 6/9 - 2008 som vi mötte Zandra som körde dit honom i transporten. Jag klev ur bilen och öppnade luckan till transporten, ville inte sluta le.

Mycket tid gick och Arne och jag stog nästan still i utbildningen. Jag tyckte inte det var kul i stallet (eftersom stallet vi stog i då var piss) och Arne trivdes inte med de andra hästarna. Men sen kom vår räddning - Närsjö gård! Stallet var underbart och Arne blev med tiden bättre och bättre. Galoppen funkade, hoppningen, formen, allt blev bra. Arne fick en ny bästis, Oskar, och nu blir de sura såfort de måste gå ifrån varandra.

Den 12/4 - 2009 kom Zandra över och hälsade på som vanligt. Jag visade henne hur duktig Arne har blivit och vi fick beröm. Innan vi skulle gå in i stallet fick jag en lapp där det stog "Ägarbyte på Caravan, Arne". Jag glodde på Zandra - Pappa - Zandra - Pappa - Zandra och frågade om det var sant. Zandra nickade och jag började hoppa upp och ner av glädje, världens fulaste leende fick jag också. När jag sen tackat 1000 gånger gick jag upp till stallet igen, darrade i hela kroppen av lycka och ville bara skrika. Helt otroligt, min egna häst!

Nu har jag haft honom i snart 1 helt år, och han är min bästa vän! <3


coldplay is love.

Jag lovade er bilder i mitt förra inlägg, men det var kamera bilder, och jag har fortfarande inte kommit iväg för att hämta kameran. Så jag tänkte visa bilder på sakerna från Coldplay konserten istället! (Så mycket roligare med Coldplay saker, hihi).




Bild1; Fjärilskonfetti som sprutades ut under Lovers in Japan. (var ju tvungen att rama in den, liksom hallå!)
Bild2; Gratis CD som man fick slåss för att få tag i! (så totalt värt det!)
Bild3+4; Tröjan jag köpte nere på gräsmattan/ståplatserna. (Är mer matt i färgen än vad det ser ut som på bilden.)

Funderar just nu på att göra ett inlägg om Arne (min häst) eftersom jag kommer skriva så mycket om honom.. Jo, jag gör nog ett på en gång när jag ändå har tråkigt.


rubrik sökes?

Jag är sämst på att komma på rubriker, skriver alltid dom innan jag skriver inlägget, lite trögt va? Släppte ut hästarna imorse då, Selinas ville verkligen ut, han var hur ivrig som helst, och första synen man såg när jag kom in i våran del av stallet var grimmor, grimskafft, flugluvor & påsar slängda på golvet, sen en stor brun häst som glodde på mig med sin gulliga blick som säger "MATTE! JAG VILL HA MAAAAT!". Vill också säga att den stora bruna hästens saker hängde kvar, men självklart så var Oskars och Selinas saker slängda på golvet. Och Oskar var ju bara tvungen att slänga ner sakerna igen när jag hade hängt upp dom... Hästar säger jag bara, can't live with them (sometimes) - can't live without them.

Går ej att ladda upp bilder med den här datan så tyvärr får ni ett inlägg utan bilder, igen. Ska försöka pallra mig och hämta kameran hos mamma så får ni se massor med nya bilder. Ciao!


morgonblogg!

Godmrgon på de få läsare jag har! Just nu bloggar jag med mobilen så tyvärr blir det inga bilder. Är just nu påväg till stallet för att släppa ut hästarna, som tur är finns det bara 4 hästar, men eftersom oskar och selinas inte vill vara kompisar så står alla i olika hagar.. Men det är smällar man får ta! Efter stallet ska jag skynda mig hem och byta om - dags för skolan :( ska träffa michis med moppen 10 (börjar 10.15) utanför krekolas (där vi tog våra moppekort). Nu ska jag hoppa ur bilen och ge hästarna frukost. Ciao!

hjälp sökezzz

Jag har upptäckt ett stort problem i mitt liv! Jag ska köpa armband men jag kan inte bestämma vilket jag ska köpa... Det står mellan ett svart nitarmband och ett svart flätat armband, båda kostar lika mycket men jag ska bara köpa ett, frågan är - vilket?

(båda armbanden är från www.cocoo.se)


22/8/09 - wünderbart!

Igår var jag på Coldplay i stockholms stadion, helt freaking underbart var det! Bästa var helt klart Fix You, Yellow, Viva la vida, The scientist och Death and all his friends. Hela publiken sjöng med i Fix You & Viva la vida, fatta vilken känsla det var! Jag rös i hela kroppen. Förbandet hette White Lies, dom klarade verkligen inte av att sjunga för en (då) halvfull arena, och låtarna var inge bra heller. Men sen när Coldplay började var det fullsatt, och redan efter första låten var publiken taggad. Det finns verkligen inga ord att beskriva känslan när Chris Martin sjöng. Men det enda som var dåligt var när trummisen sjöng sin låt, tack men nej tack will, skippa det nästa gång! Om det blir någon nästa gång, förhoppningsvis! Min syster filmade istället för tog kort, och jag skippade kameran, stog istället och klappade + sjöng/skrek hela tiden. Tappade även känseln i mina händer, men det var det värt!

(bild från förra Coldplay konserten i globen 17/9)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0