SISTA DAGEN AV OS

OMG. Idag är det sista dagen det är OS i Vancouver! Jag vill dö dö dö dö dö dö dö dö dö dö!

Snart börjar 5-milen, GO HELLNER!

idioti

Försökte somna för ungefär två timmar sen men det går inte. Låg bara och tänkte på alldeles för mycket skit som inte ens Ebba Grön kunde få bort. Då är det illa! Så smart som jag är går jag in på omegle och när det blev tråkigt så satte jag på en film. Denna gång - The Holiday. Jag måste verkligen köpa nya filmer. Såhär har min natt sett ut;
- Bröllopsduellen
- Mamma Mia! x2
- The Holiday x2


Jag måste skaffa mig ett liv. Det måste nog taxichaufförerna också göra. Det står en taxi utanför Röda Korset och klockan är snart 05.20! Stackarna.

Nu ska jag kolla färdigt på The Holiday och försöka somna inom en snart framtid också. G-Night!


The Holiday

Kollar just nu på The Holiday. Jude Law alltså... Mmmmmmmhm, tap that anytime!

Filmkväll i min ensamhet.

Snart är Melodifestivalen slut och då ska jag ha en filmkväll med mig själv. Roligt va? Dessa filmer tänkte jag kolla på;


- Mamma Mia!
- Bröllopsduellen.
- The Holiday.

Dessa är ett par av mina
favoritfilmer och de går att
kolla på dom hur många gånger
som helst! The Holiday t.ex,
Jude Law är med, det säger
väl allt? ;)

Jag skäms...

Det finns vissa saker man skäms över att man gillar. Och ja, denna gång gäller det en person. Gissa vem? ...

Mens Semmelbög.

Haha jag skäms. Men han är snygg, tyvärr. Om Emelie läser detta kommer hon mobba mig for the rest of my life HAHA.

thisiswhyyourefat.com



Meta Meat Cake
Four types of sausage, bratwurst, chorizo, ground beef, ground pork, diced ham, Canadian bacon, pepperoni, hickory smoked bacon, hot cappy, queso blanco, provolone and sharp cheddar, wrapped in sausage, bacon and cheese ball dough and baked. Then decorated with American, cheddar squeeze cheese and bacon strips
________________________________________________________________________________________

Blev ni hungriga eller illamående? Jag blev bara illamående haha.

Aptrött

Somnade runt fem igår/imorse och gick upp strax efter ett. Är helt galet trött just nu efter stallet och så. Igår var riktigt roligt, tror aldrig att jag har druckit så mycket cola. Vi drack runt tre flaskor sammanlagt, he-he. Efter SATC kollade vi på The Holiday. OMG Jude Law är så sjuuuuuuukt snygg så det finns inte! Nästan så att man dör såfort man ser honom.

Nu ska jag vänta på att pappa ska bli färdig med maten. Ikväll blir det ju Melodifestivalen (såntdär som vi SVENSKAR kollar på Michis, bara så du vet...) och efter det slaggar nog jag och Molly framför en film. Har även bestämt hur jag ska fixa mitt rum nu btw, luvs it!

Möblerat om + filmkväll.



Ser ut såhär för tillfället tills vi målar ska måla om :)

Michis och jag har filmkväll. Vi har kollat på;

- 1a säsongen av 2½ men
- White Chicks
- Mamma Mia
- SATC the movie

Ska nog tvinga henne att se Bröllopsduellen, luvz it ;)

JÄVLA (O)SVENNE

Michis är sjukt osvensk. Hon;

- Kollar inte på melodifestivalen.
- Hon kollar inte på Lets Dance.
- Hon kollar inte på OS.
- KVINNAN KUNDE INTE SJUNGA WATERLOO!


Jävla finne...

chacha

Michis is in tha house, mmmmmmmmmmmhm ;)

längtar

Jag längtar tills 5milen i OS! Det kommer nog stå mellan Hellner, Northug och Olsson. Om Olsson är med? Jag tror det iaf. Men antar att Marcus Hellner vinner, han är ju sjukt megabra ;)

Nu ska jag vänta på att mamma kommer hit och hämtar mig så ska Michis och jag åka ut till stallet :D Hoppas att det slutar regna/snöa tills dess så man kan rida i paddocken, eller att de har skottat ridhustaket så att man kan rida där. Men jag gillar att rida i paddocken nu när de har skottat så det är typ ett asbra underlag. Gick att galoppera igår och det är inte halt eller isigt alls, det gillar vi! :)

Ikväll är det filmkväll med Michis som gäller. Ska röja undan lite snabbt i mitt rum sen så ska vi ta in morfars gamla tv och dvdn så vi kan kolla i mitt rum istället, woo.

Gotta' go, ttyl ;)

torka

Gick upp för ungefär en timme sen (tidigt right?) och nu så har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Så det blir nog uppdatering ikväll när jag kommer hem från stallet istället.

godnatt


Nu ska jag vänta och se ifall det blir något av med damernas storslalom idag. Verkar inte som det. Det är en extrem dimma just nu i övre delen av backen och de måste starta senast 15.00 (alltså 00.00 hos oss i think). Tror inte att det blir något, men hålla tummarna kan man ju alltid göra! :)

Mamma och jag funderade på att åka på kryssning men det blev det inget av men nu försöker jag övertala henne att åka till Ullared. Skulle inte sitta helt fel att handla lite vårkläder och shoppa som en galning till Arne. Hans oljor börjar ju faktiskt ta slut så haha ;)

JAAAAAAAAAAA

JAG ÄLSKAR SVERIGES HERRSKIDLAG!

Såg ni stafetten!? SÅG NI DEN!?!?!?! Så jävla bäst!

När Marcus Hellner åkte iväg i slutet, fyfan vad man rös i hela kroppen! Och när Northug blev tvåa, HAHAHHAHA jävla looser! Hoppas du slutar med skidsporten nu, för du suger aprumpa ;)

Dagens ridpass.

Eftersom stallets ridhus är ganska klent och gammalt så hade de plogat på ridbanan så man kunde rida där istället om man inte ville bli fast under taket ;) På banan var det kanske bara några centimeter med snö = asbra! Red ner dit medan solen fortfarande var uppe och började trava nästan på en gång. Han var helt suverän!! Jag behövde bara krama tygeln lite lätt med handen för att visa vägen och resten skötte han själv. Helt mjuk och fin, inte alls ett dugg stel. Kunde faktiskt skritta av på långa tyglar (vilket inte är vanligt när jag rider utomhus på vintern) utan att han gjorde något. Men när vi skulle gå upp till stallet igen och han förstod att ridpasset började ta slut så blev han sur och slängde med huvudet och travade sista biten upp till stallet. Men sånt gör inget när han var så fin innan, lite måste man ju få busa :) Han stod nöjd i gången när jag sadlade av och fick massor med morötter, det förtjänade han verkligen :)

Sommar


Har aldrig sagt att jag är normal.

Ni skulle bara se vad jag gör nu alltså, ni skulle skrattat ihjäl er antar jag.

Har på Ebba Grön - 800 grader (blir så gla' av den!) på högsta volym i hörlurarna så dom snart spräcks och dansar framför spegeln. Och har ingen snygg outfit på mig heller... Ljusrosa pyjamasbyxor och pappas gråa tjocktröja. Somsagt, ni skulle skrattat ihjäl er.

Molly ligger brevid och kollar på mig som att jag vore helt puckad. Kan hålla med henne, ibland är jag lite retarded but in a good way liksom ;) Hoppas bara att pappa inte kommer hem mitt i min extremt snygga dans, han skulle väl bara asgarvat och frågat vad jag har för problem HAHA!

Thåström the man!

Michis the pornomasterizer!

Michis letar dikt till sina föräldrar (som firar 35 år tillsammans) på internet:

"Jag kysser dig lätt och säger
"tack för att du finns"
Du kysser mig tillbaka
och frågar om jag minns.

Minns när vi träffades.
Ja, jag minns det som igår.
När vi låg där i soffan
och jag smekte ditt hår.

Du är tjej, jag är tjej,
men gör det verkligen nåt?
Vi älskar ju varandra,
både i ont och gott."

HAHAHAHA, Michis föräldrar är lesbiska... *host* ;)


Godmorgon 24/2

Allt bra? Själv är jag sjukt trött och fortfarande sugen på att åka iväg typ på kryssning. Funderar på att kolla på World At War men antagligen så fastnar jag framför något MTV-maraton... Nu ska jag äta frukost, ttyl.

Michis the man!

Michis :] säger:
VET DU!!?
m a t i l d a. säger:
VAD!?!?!?!??!?!
Michis :] säger:
Mamma sa att när kalle och toni var typ i min ålder så fick dom vara hemma själva över natten o så frågade jag om jag skulle kunna få vara det med typ dig hon bah: ÄR DU GALEN?! ALDRIG I LIVET!
Typ
m a t i l d a. säger:
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA!
Men du är tjej
du blir våldtagen
det blir inte killar
Michis :] säger:
Killar kan bli våldtagna!
m a t i l d a. säger:
Men det är ju mer sannolikt att du blir våldtagen
Michis :] säger:
Jag som är så manlig skulle väl aldrig bli våldtagen!
m a t i l d a. säger:
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH, där har du en poäng..


Jag vill åka iväg!

Vartsomhelst, bara bort från Äckeltuna! Typ åka på kryssning? Michis, kan vi inte låtsas som att vi är 23 så att vi kan åka på kryssning med Birka? Någonting! Sitter och ruttnar bort här i vår äckligt sköna soffa, fifan för lov. Jag vill gå till skolan, vill ha något att göra på dagarna förutom att sova och vara i stallet. Mitt liv är riktigt tröligt ibland ja. Eller åka till Ullared? Ohyes, det skulle inte vara helt fel.

Yäy, läste nyss på SVT1 att Anna Haag har blivit sjuk och Charlotte Kalla är på gränsen till att inte kunna åka loppet på torsdag. Om inte Haag eller Kalla är med idag så har vi ingen medalj. Skulle vilja hoppa framför tåget just nu, men nej, det går ju inga!

Tragiskt inlägg, ohyes.

Takras

Idag i stallet så gick jag och lämnade skottkärran och gick tillbaka till Gasto's box. Bara några sekunder efter det så rasade taket ihop där jag nyss lämnat kärran. Hörde ett läte och kollade upp för jag trodde att det var vanligt snöras, men då brakade hela taket ihop! Asläskigt var det. Tog några bilder med mobilen iaf:



16 and pregnant...


Detta program är ju bara sjukt!
 Handlar om 16 åriga tjejer som blir gravida och deras killar typ inte bryr sig alls. Men liksom, ofta man går och blir gravid när man är 16!? Det är som att jag ska föda nu i höst? Vad tänker folk med? Helt retarded.

Nu åker jag till stallet med pappa och ska försöka orka rida lite i ridhuset. På med mössan och thermokläderna för det ser ut som att det blåser lite ute? Helvete. Vi höres när jag kommer hem, hejdå!

Godmorgon?

Ska bara masa mig upp ur sängen så kommer det ett ordentligt inlägg, håll ut ;)

Arne & jag hoppar!

Här är två filmer från när jag och Arne hoppar. Inte något man ser allt för ofta ;)


FAAAAAAN

Ledningen tills sista kurvan, sen kom en jävla tyskjävel och åkte om. FAAN!

= Vi fick bara silver :(

mitt hjärta bultar

SPÄNNING
SPÄNNING
SPÄNNING

KOM IGEN NU SVERIGE!
TA GULD FÖRIHELVETE!!!!!

schnyggingar


the effects of photoshop


En bild på min syster före & efter hon hade hållt på med photoshop. Vackert va? ;)

Snark

Lång dag i stallet idag så just nu är jag supertrött! Ska kolla lite OS sprinter så uppdaterar jag snart igen :)

stallet nu

Pappa blev lite försenad idag då han var tvungen att åka iväg akut och fixa något i V-rås men nu är han påväg hit så ska vi åka ut till stallet :)

Ska rida idag för första gången på en vecka, får se hur det går? Men känner jag min häst rätt är han snäll som vanligt. Eftersom det är massa ridhustak som har rasat ihop runt om i Sverige så är jag lite (läs aprädd) att det ska göra det med vårt ridhus också. Om man kollar i taket på ridhuset så är det halv böjt så jag tror faktiskt att jag rider i paddocken idag. Efter det kommer nog Arne älska mig haha, han tycker att det är skitroligt att vara ute i snön :)

Tänk er snömängden på bilden + 30 cm till! En riktig jävla workout blir det för Arne ;)

Give me!


GREYS ANATOMY PREMIÄR


Äntligen! Jag har längtat efter Greys hela vintern och nu är det äntligen tillbaka!
ONSDAG
21.00

Sitter ni bänkade eller? ;)

Godmorgon!

Gud vad det är härligt med sportlov! Inte behöva oroa sig för ett piss - love it. Pappa kommer snart så ska han skjutsa ut mig till stallet. Måste mocka två boxar, fixa tio höpåsar, fixa vatten åt Gasto och sen rida *gäsp*.. Jag längtar tills Cissi kommer hem så har jag bara en box att fixa ;) Nu ska jag sova lite till, höres senare!

godnatt

Nu ska jag kolla färdigt på Skicross på tv:n och sen sova. Har världens huvudvärk och antar att det beror på att jag bara sov cirka sex timmar inatt.

Btw, jag har kommit på något jag måste göra innan jag dör! Jag måste testa på att åka Skicrossing, verkar så jävla roligt!


Nightynight!

Besöksrekord!

-

neandertalare

Funderar på att ta en lång dusch och sen måla naglarna. Känner mig just nu som en jävla neandertalare. Mitt hår är lika fettigt som friterad analklåda.

over and out.

Överlycklig!

Känns som att det har lyfts 40958 kg från mina axlar. Just nu är jag sjukt överlycklig. Vill bara att tiden ska gå snabbt nu!


Frost


Såhär ser det ut på våra fönster? Sen när började man få frost på alla fönster? Visst, bilrutor och sånt. Men hallå, till lägenheten!? Something is wrong with this shit.

sportlovsfun...?


Såhär ser mitt sportlov ut. Ska kolla på 12 dokumentärer á ~160-200 minuter var. Om jag kollar på två-tre dokumentärer per dag så hinner jag färdigt med alla tills på fredag. Bra va?

De heter The World At War och handlar om båda världskrigen. Tänkte att det är ju asbra att kolla genom dom eftersom vi ska skriva en uppsats om valfritt ämne efter lovet :)

nya ridbyxor


Köpta på Hööks, 549:-

För någon vecka sen så köpte jag nya ridbyxor från Hööks. Och jag som egentligen hatar helskodda ridbyxor älskar dessa haha. Hittade inga bra bilder på dom i svart så ni får se samma modell i grå färg istället :)

Söthund





Snö i mängder...




Och som ni ser på den sista bilden har en jävla plogbil varit och plogat på stora vägen så det har blivit en vall in till parkeringen. Hoppas dom kommer och plogar snart, vill ut till stallet!

Engelska skolan sa du...?


Blir insnöad!




Ni kan ignorera de råsexiga bilderna på mitt fönsterbleck haha ;)


you crack me up


Jag garvar hur mycket som helst över Blondinbellas twittrar!

kjolen#2


Den såg inte så snygg ut med ljusrosa pyjamasbyxor under så jag fick slänga på mig ett par strumpbyxor istället haha.

nya kjolen


Köpt på H&M, 199:-

Den är apsnygg fast bilden gör den ej rättvisa... Kanske ska ta en bild hur den ser ut på istället, 100 ggr snyggare då! I'll see what I can do :)

sexibüy


Steffen är sexig, mmmmhhh-m!

snöstorm & shopping

Fyfan vilken jävla snöstorm det har varit idag! När jag skulle gå ut med Gasto till hans box så blåste det småspik och vinden var så stark så jag kunde inte få någon luft. Fick typ en panikattack haha.

Drog ner med Michis på stan och testade den blommiga kjolen. Usch, får ett stort minus, satt inget snyggt alls. Så jag köpte en svart helt dösnygg kjol istället. Kan visa en bild senare, hittade ingen på H&M's hemsida men aja, sånt är livet ;)

Nu är det OS och damernas Super-G och efter det blire Melodifestivalen. GO ANJA!!


min häst är cool...

Ni som skryter om era hästar kan ju sluta på en gång. Min häst har blivit tränad av självaste Åke Svanstedt, sådeså! ;)

Och så är jag ägare, ett extra plus i kanten. Mhm, så sluta skryt bitchez ;)


YAAA

Var på H&M här om dagen och såg att dom har fått in min älskade kjol! Om Michis och jag går på stan imorgon så MÅSTE jag köpa den. Jag överlever ej utan denna kjol alltså. Grymt snygg.


blöbajskorv

Jag är trött, intressant va?

Sexymamacita 1,2,3

Kollade runt på bilder på datan och kom på den underbara idén att ha topp tre av mina favoritbilderMichis! Jag har några riktigt mumsiga bilder som jag känner ett måste att dela med mig av. Ni kan tacka mig senare ;)

FÖRSTA PLATS
Michis somnade i soffan när vi hade filmkväll. Denna bild är en klassiker som jag bara älskar!


ANDRA PLATS
Har inte märkt att jag har haft denna bild på datan förut. Den är tagen på Michis konfa i somras, väldigt sexig må jag säga!


PLATS 3
Tagen på en pizzeria på julavslutningen. Ni förstår misstolket med denna bild va? Älskar'n!


HAHAHA!

Fyfan vad jag skrattade när jag såg att denna grupp fanns.

Li, nu när du har skaffat facebook, kanske du ska gå med? ;)

NEHE CHIT IT DÅ

Var ju förfan inte Kniven mot strupen idag, så vad gör jag nu!? Finns inget bra program att kolla på nu. jävla trean, VISA KNIVEN MOT STRUPEN! Nu är jag arg. Sur. Trött.

Nu går jag och poppar popcorn i min ensamhet. Eller ja, pappa och Molly är här. Hejdå idiotersomintekännerminsorgöverknivenmotstrupen!

kniven mot strupen nu


Efter det ska jag sova så vi höres imorgon. Godnatt!

torsdag


Halvglor på Simpsons medans jag väntar på att pappa ska laga färdigt maten. Ärtsoppa och pannkakor är inte helt fel ;) Det är ju torsdag idag så då måste man äta det, så äre bara. Traditioner liksom. Precis samma sak som att man måste äta semlor när det är Fettisdagen! Right?

Slutade 14.00 idag, helt apskönt att vara hemma tidigt på dagen. Nu ska jag fortsätta kolla på Simpson medan jag fortsätter vänta. Åker till stallet sen och fixar, är helt slut så han får vila idag också. Ciao!

Adam är... feminin



Såg detta nyss på Adams facebook. En aning feminint kanske? Hmm, jag var nog tillsammans med en bög :(

sexigürlz



Fan vad snygga vi kan vara ibland alltså, mmmhm!

Nej ni, nu måste jag slita mig ifrån datan och OS. Vi höres imorgon, gnight!


Nej vaddå rasister...?

Syns det vad det står föresten? Anyways...
Rasister på facebook? Pfft, aldrig... Eller? Jag skrattade ju iaf när jag läste detta.


el stallo nu


Väldigt charmig bild på mig och Lovisa från i våras.

Nu drar jag till stallet, blir antagligen ingen uppdatering ikväll eftersom jag alltid är så jävla trött på kvällarna nu. Har ju inte ens ork till att rida längre! Så ja, antagligen får Arne vila idag också. Men han kan få ta en kort vila nu så drar vi igång igen på sportlovet.

Höres kanske ikväll med en mobilblogg om jag inte somnar i soffan... Ciao!


nya brillz!

Var på stan med Fridalicious idag och var bara tvungen att köpa mig ett par brillz. Dom är så jävla snygga!



Love them!

Godnatt

Kollade på Inbetweeners förut, fyfan vad roligt det är! Nu ska jag sova som en stock och vänta tills jag får stressa imorgonbitti! Fan vad jag längtar till lovet! Gnight bitchez.

Godnatt

Kollade på Inbetweeners förut, fyfan vad roligt det är! Nu ska jag sova som en stock och vänta tills jag får stressa imorgonbitti! Fan vad jag längtar till lovet! Gnight bitchez.

stallet nu


Idag har jag lärt mig två läxor!
- Ät frukost på morgonen även fast du har HK som första lektion, kan ju hända att din bajslärare tvingar er med att ha teori i 2h!
- Smsa bara vänner som svarar snabbt på dina sms! (Ja Michis, känn dig träffad ;))

Anyways så väntar jag just nu på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka ut till stallet relativt "tidigt". Tar typ 100 år extra i stallet när jag måste fixa åt en till häst. Men man ska väl inte klaga? Får ju pengar för't!

BTW, måste berätta för er som läser att jag har skaffat Twitter! Skriver mer där när jag är i skolan och inte orkar skriva hela blogginlägg. Så sök på mitt namn and i'll be there!

MtotheAster baby

And that's fact so don't even think about trying to be better than me in any way.

Feels like taking a bullet through the heart huh? Oh wait, you don't have a one ;)


Varför klaga på Hööks?

Verkar som att alla sitter och klagar på Hööks kvalité och att de kopierar från andra dyra märken? Men att de kopierar, är det dåligt? Är det inte bra att de har liknande saker till ett extremt billigare pris?


Exempel på dessa randiga täckena, New Market är det tror jag? Båda är i ylle, båda är gula med röd/svarta ränder. Vad är skillnaden? Priset! Hööks tar 549:- och en annan sida tar 1400:-, är det inte smartare att köpa det från Hööks då? Eller är det så superviktigt att ha det dyrare fast man inte ser någon skillnad på dem?

Och detta tjöt med Hööks kvalité då? Det gör mig galen! För fyra år sen köpte jag dessa skor;


Och de ser likadana ut nu! Inte alls det utslitna och då har jag använt dem varje dag nästan. Så varför klagar ni på kvalitén? De har inte en enda skråma på sig! Och de kostade 649:-, asbra ju!

Så sluta klaga, det vinner ingen på ;)


me want a haircut



godnatt

Är helt slut och känner att jag verkligen måste sova nu. Imorgon ska jag kanske ner på stan och så måste jag ut till stallet. Min rygg är bruten efter dagens mockning åt Gasto, fruset bajs väger ton bara så ni vet! Fifan. Vad gör man inte för pengar liksom?

Vi höres imorgon, gnight!


film nurå!


Vi hörs sen bitchez!


bert <3

BERT <3 MATILDA = sant!

Jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig
Hur fel jag haft förstod jag först, när du stod framför mig
Dina spelande muskler fick mig att sukta av åtrå och av törst
Och mystiken som brann i dina ögon, drabbade mitt hjärta först

Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man
För det finns inte någonting, som du inte kan

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är en man (Do, do do di loo)
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
Och du är min (Do, do do di loo)

(Do, do do di loo) x3
(Wow)
(Ho ho ho)

Hur kan en enda människa få allt och ännu mer
Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser
Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till
Ditt hår är vilt som ett pinat hav, jag kan inte sitta still

Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man
För det finns inte någonting, som du inte kan

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är en man (Do, do do di loo)
I varje steg du går
Vill jag att du förstår att
Du är min

Ett smittande leende, längtande läppar och en djup och manlig röst
Känsliga fingrar, famlande armar och ett djuriskt hårigt bröst
Ett djuriskt hårigt bröst

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är en man (Do, do do di loo)
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
För du är min (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Bara min (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är min (Do, do do di loo, yeah)

michishabibi

Det är alla hjärtans dag på söndag, vem ska man tillbringa det med då? Kanske med min fruga Michis? Jodå, hon är schexi!

Visst är hon söt? Blir nykär varje gång jag ser denna bild alltså. Kanske något att förstora upp och hänga på väggen? Güllemichis!

Det finns folk till allt...

Herregud säger jag bara! Folk är lite smått patetiska. Nej, inte smått, GROVT patetiska! Men detta visar ju bara vilka som är mina riktiga vänner och vilka som är falska hjärtlösa töntar.

Tack och hej, ni... Nej, DU kan ta dig hårt någonstans där solen aldrig skiner.


seriösa


Michis ska döda er, MUAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
SHE'S THE NEW FÜHRER UND REICHKANZLER OF GERMANY! He-he-he.......

plugg 22.55

Exakt, nu är det plugg som gäller för mig! SO tidslinje som ska lämnas in på fredag.

Stallet gick bra idag, först var han som en bajskorv som vanligt, men när jag gick med honom lite och satt upp igen så gick han några steg och sen stannade. Så dressyrtanten (vars namn jag ej kommer ihåg) frågade om hon fick testa, och självklart fick hon det, men hon fick inte fart på Arne heller. Hmm tänkte vi, vad gör vi nu? Då hämtade jag mamma så fick hon ta tag i tygeln så han gick, då gick han på jättebra. Sen tvärnitade han igen, och där satt jag med dressyrspö't och smackade på som en galning. Tillslut gick han och då travade vi runt som ingeting, hade långa tyglar hela tiden och han gick jättebra tillslut. Red "ordentligt" kanske tio minuter, inte mycket bara så att han fick röra på sig och lyssna på mig.

Jag är väldigt nöjd med dagen och nu sitter jag här nervös som ett fån. Gissa varför? Eller vaddå gissa? Alla vet väll redan varför? Tre timmars nationella salskrivning! FÜÜÜH! Har vindruvor och vatten i högsta hugg.

Nu skall jag sova, gnight!

ojoj

Mamma är påväg hit så ska vi åka hem till henne och äta, sen rusa ut till stallet och ta mig an min "häst som har tagit över ledarskapet" hahaha! Bloggar när jag är hemma från stallet igen, eller om jag hinner... Har lite SO att göra, eller lite? MYCKET! Typ 249538506 saker att skriva om, höblö </3

HA-HA-HA

Fick en störd kommentar där det stog att Arne hade tagit över ledarskapet från mig och jag skulle behöva träna bort det. HA-HA-HA säger jag bara. Känner ni min häst? Jag låter ALDRIG honom vinna över mig för om jag gör det så är han en bitch. Så nej, det behövs inte tränas bort, det är bara så min häst är ;)
<- Jag ogillar era kommentarer lika mycket som jag ogillar Johan palm!

Förstår inte att folk kommenterar anonymt när de ska säga till om något, men skriver namn när de ska vara "snälla"? Ingen som tänker på att erat IP:nr fortfarande står där? Haha!

blö

Orkar inte ens skriva detaljerat om stallet förutom att jag är så jävla nära på att ta en grisfösare och misshandla min häst brutalt. Ja, idag så var han jättefin först, men sen, då ska den jäveln göra halt och stå där i minst tio minuter innan jag får igång honom igen. Så gjorde han ungefär tre gånger och tillslut hoppade jag av - ryckte hårt som fan i tygeln och kutade runt med honom som en galning tills han gav sig och jag hoppade upp igen. Jävla cphäst säger jag bara. Ibland alltså...

Så känner jag just nu, füüüüüüüüh!!!!!

sexig#2


Schuuul

Sitter i skolan med Michis och har precis haft Nationella och som jag trodde - det var inte svårt! Kommer bli väldigt chockad om jag inte får VG... Alltså, enligt mig, borde iaf ha chans till mvg, vilket är bra, eftersom jag måste ha mvg i alla tre för att få mvg i slutbetyget (svenska). Vi sitter här och betraktar de oerhört vackra ritningarna of ours, kan ta bild så ni får se. Eller... Allt som står är "Emot <3 Koftan <3 Raffa = HAHA bögar!"... Vackert ja! Och så står det "Anal Sharif", men det har inte vi skrivit. Vi är inte sååå omogna... *host*. Härligt när styckesindelningen inte funkar hehe. HEIDO

godmorgon


Såhär ser jag ut idag, blek och fjortisaktig!

Idag har vi Nationella i SV läsförståelse och jag tror att det kommer gå ganska bra faktiskt, eller hoppas på det, haha. Skolan har delat upp alla klasser och satt oss hullerombuller så jag är i 306 med Li och Josefin har jag för mig. Alla i klassen, eller kanske nian(?), är avundsjuka på 93'orna för att de fick ha godis och nu får vi bara ha vatten och "a piece of fruit"... Men idag gör det ju ingeting, det är ju bara runt 90 minuter tror jag, men på torsdag har vi i 180 minuter *suck*.

Nu säger pappa att vi ska åka till skolan, ska träffa Michis om tio minuter. (Mycket minuter det blev nu hahaha). Vi höres ikväll när jag är hemma hos mamma så berättar jag om hur provet gick, ciao!

blekfis?

Denna bild är tagen precis efter vi hade kommit hem från Bulgarien '08. Den får mig att känna mig som en jävla blekfis just nu. Jag vill ha sommar så att man kan sola och se ut som folk igen!

Såhär ser en brun Matilda ut, vart har hon ta'tt vägen? Hon dog när sommarlovet tog slut.


syrrans skolarbete


Kirrade nyss i photoshop, nu skall jag sova. Dålig uppdatering, i know!

Saturdaynightfevaaaah

Michis är här om mindre än tjugo minuter och jag sitter helt osminkad, panik!

Vi ska först ner och hämta ut biljetterna till bion och efter det ska vi äta på Ming. Riktigt trevligt ya! Jag antar att Michis tar specialstekta nudlar och jag med, får keepa er updated haha. Sen ska vi gå på Its Complicated runt nio, har hört att den ska vara skitrolig? Sen följer hon med mig hem och sleepar över här :D

Såhär kan det se ut när Michis sover hos mig ;)

sexig


...

Jag HATAR dig.

Stallet nu...

Arne var ju en komplett bögidiot igår och gjorde diverse saker för att irritera mig. Men idag tänkte jag ta med linan och långa spö't och låta honom springa några varv innan jag sitter upp. Hoppas att min cphäst är snäll idag, annars blir han lim.

dagens citat!

"Du ser modellig ut och som en kvinnlig version av Cimon!"

Min syster är elak! Är jag verkligen så ful? :(

student choice 09





Skal till iPhone.

När jag får min nya mobil så ska jag köpa ett skal till den eftersom jag är så duktig på att tappa och repa mobilen, hehehe. Har hittat dessa än så länge;



Alla tre är från Skinz, och ja Michis, jag vet att du vill att jag ska köpa det blåa skalet ;)


Godmorgon 6/2

Idag är det den 6/2 alltså 17 månader sen jag fick hem Arne! Jag håller mest koll på datumen 12/4-09, 14/8-08, 6/9-08 när det gäller hästar. 14/8-08 provred jag Arne i vingåker, 6/9-08 kom han hem till oss, 12/4-09 blev jag hästägare! Jag har fortfarande inte insett att jag är hästägare... Fast int så konstigt eftersom jag fortfarande inte riktigt har insett att jag är hundägare heller. Det är som önsketänkande blir verklighet, och då tar det sin tid att inse allt. Men snart fem år att inse att jag är hundägare? Ha-ha på mig själv ibland

CHACHING!

När mitt abonemang på mobilen går ut så ska jag få en ny mobil! Den nya iPhone ist för den äldre modellen jag har! CHACHING säger jag bara och jag älskar min pappa :D

JAAAAAAA!

RABIH THE BÖG ÅKTE UT! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! SÅ JÄVLA FUL OCH TÖNTIG! VÄX UPP BÖGJÄVEL!

HEHEHEHEHEHHEHEEHEHEHEHEHHEHEE. Rätt åt bögen!

godnatt

Sitter här och halvsover framför televisionen som visar Lets Dance för full rulle. Hoppas verkligen att Marcus Birro åker ut, han är de tre F:n = Ful - Fet - Fäcklig!

Imorgon ska Michis och jag gå på Ming och äta och efter det ska vi gå på Its Complicated som håller på i två timmar! *puh* Och så kom jag nyss på att det är ju Melodifestivalen imorgon, SNAP! Detta är den första Melodifestivalen sen jag kan minnas att jag missar. Läskigt! Tacka vet jag för repris!

Onödigt inlägg?
You know it!

Är helt slut så ska glo färdigt på Lets Dance och sen slänga mig slafen, gonatt!


dagens cccccccitat

Jag; "Vill du gå på balen med mig Tobbe?"
Tobbe; "Ja, varför inte?"
Jag; "VA!?"
Tobbe; "Är du seriös?"
Jag; "Nej"
Tobbe; "Jag tänkte väl..."

HAHAHA, f'n vad roligt det skulle se ut! Tobbe på sina extremt långa 168cm och jag på mina korta 186cm! Smexigt ;)

vardagsutrustning

Fotade även min utrustning som jag använder varje gång jag rider så jag tänkte att det får också bli ett inlägg :)

- Sadel: Wintec
- Stigbyglar: Intec 6-ledande
- Sadelgjord: Globus anatomisk
- Schabrak: Catago
- Sadelpadd: Gekås
- Gjordtunnel: Gekås

- Träns: Claridge House
- Tyglar: Claridge House vävribb
- Martingal: Claridge House
- Bett: Rakbett gummi


- Säkerhetsväst: New Montar (Montar = ridning på spanska. Ny ridning?)
- Hjälm: Roping
- Handskar: Äkta skinn, men vet ej märket.
- Spö: Köpt för fem år sen på Gekås, håller fortfarande ;)

Plus mina skor men de har jag ingen bild på.


STALLAPOTEK

Tog med kameran till stallet och tänkte att jag kunde göra ett inlägg om olika saker i stallet. Så här kommer det första inlägget; Mitt stallapotek!

- Solvaline N, sterilkompress.
- Cellona, gips till t.ex hovbölder.
- VetFlex, lindor att ha över kompressen.
- JodoPax, bakteriedödande medel.
- Termometer.
- Helosan, mjukgörande salva till skrapsår etc.
- Opsite, sprayplåster till småsår.
- Bomull.

Har säkert glömt något nu, men detta är det jag använder mest. Dock är gipset kvar sen jag fick Arne och han hade hovböld som jag var tvungen att gipsa.


sex and the city

Ligger här hemma i soffan helt dubbelvikt och har sjukt ont i magen, blö. Stoppade nyss in Sex and the City i dvdn och halvglor på't. Min favoritscen är helt klart när hon testar brudklänningar och när Charlotte bajsar på sig HAHA!

Onödigt inlägg? Ya!

skall inköpas inom kort.

Behöver egentligen inte ett nytt schabrak, men detta är bara alldeles för gorgeous att hänga kvar i butiken istället för att vara i min påse påväg hem med mig! ;)

Schabrak 249:-
Stigläder 149:-
Tyglar 129:-
Hööks
!

stallet snart!

Blir att rida med barbacka gjorden idag igen, har upptäckt att det är skitbra balansträning för mig. För igår var min sits typ awesome haha! Benen rakt ner och ryggen helt rak, dock måste min blick bli lite bättre, kollade ner framför på marken igår. *Suck*. Det är bara att kolla upp och framåt haha.

Nu ska jag äta mat sen drar jag till stallet, ciao!


HAHA OMG

JAG ÄR 186 CM LÅNG. HUNDRAÅTTIOSEX! SEXSEXSEXSEXSEX! Jag som trodde att jag var typ 183? Men 186!? Helvete.

OMG

Mätte mig idag hos skolsköterskan. GISSA HUR LÅNG JAG ÄR? (Den som svarar rätt får the evuleye)

RSS 2.0