MIN HÄST ÄR INTE BÖG LÄNGRE

Vafan ska jag göra nu då!? Allt ljusblå utrustning, och flugtäcket - DET ROSA FLUGTÄCKET! Ska jag slänga skiten nu? Herregud. Arne fortsätter att förvåna mig.
<- Älskade ljusblått :(

Idag när vi gick ner till paddocken var Euroica sjuuukt brunstig (värre än Angel när hon gick och höll på varje meter typ haha). Och Arne bah tyckte att det var skitroligt så han blev kåt som jag vet inte vad och smågnäggade. I hans huvud så låter det säkert skitsexigt när han smågnäggar, själv kan jag inte göra något annat än att skratta åt honom för han låter så töntig.
<- Hästen som gjorde min häst hetro :(

Men alltså, jag har ju alltid trott att min häst är extremt bögig då han har stått och kollat in Selinas, Oskar, Alert mfl och även stått och pussat på dessa. Så nu måste jag börja acceptera att han inte är bög. HUR GÖR MAN DÅ DETTA!? Det är ju hemskt! Jag älskade det faktum att Arne var bög och sådär lite extra töntig. Nu måste jag ju förstå att han är "manlig" och hetrosexuell...

... NEJ FYFAN, min häst är bög! Detta är något HAN får leva med vare sig han vill det eller inte!

Michis you cooling!


Hejhopphalvdag

Orkar verkligen inte blogga, så hejdå.

jahahahhahaha ja e så elak.

snark.

Lite kämpigt att gå upp efter bara tre timmars sömn inatt. Somnade runt fyra :(

Men nu är uppsatsen färdig. 18 sidor allt som allt (y)


Nu blire skolan och sen stallet, hörs ikväll!

7 fucking timmar!

Nu har jag suttit i sju fucking timmar med denna jävla so-uppsats! Men så blire om man gör saker i sista sekund och skriver efter mvg-kriterierna.

NU SKA JAG SOVA förihelvete. Kommer bara få fem timmar med sömn inatt = kommer sova som en stock på matten imorgonbitti.

GODNATT!

MMS från Joanna.


Min häst är lite charmig. Och väldigt nöjd över att vara tillbaka :)

Dagens ridning.

Ifall Arne är lugn idag när jag rider (vilket jag tror att han kommer att vara) så ska jag köra med lite bommar. Har bestämt mig för att rida "Klockan";

På tal om klockor, ni har väl inte glömt att ställa fram den en timma?


Godnatt.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och åka till stallet. Man ska ju ställa fram en timme så jag tänkte åka ut vid 11 = klockan 10! :(

Imorgon tänkte jag rida i paddocken med lite bommar :) Härligt att vara tillbaka!

Om jag var i hans skor skulle jag skämmas.

Såg nyss på introt av Natt på Museet och upptäckte ett skitroligt namn. Vill ni veta vad gubben hette? ....

... DICK VAN DYKE!

Jag skrattar så jag gråter!

Jag lever!

Flytten gick skitbra. Arne gick ur transporten - blev rädd för flaket med massa höbalar på, men när han fick vända sig om och se vart vi var så blev han kolugn helt plötsligt. Tror starkt att han känner igen sig för han sprang inte runt i hagen (som han brukar) när vi släppte honom i Parkhagen närmast stallet. Utan lunkade där och hälsade på Euroica och Sorbits som han kände igen. När vi släppte ihop honom med dom andra så nosade dom och gick runt. Arne blev lite sur på en häst så han sparkade till, efter det var det inget mer. Hade gått bra också när de släpptes in ikväll, han kände igen sin gamla box :)

Och Lovisa var bara för söt när jag mockade ur transporten. Joanna hade inte sagt att vi skulle komma tillbaka så idag så såg jag henne springa in i stallet. Och sen smög hon ut och glodde på mig typ såhär "O_O". Hahaha. Så vinkade jag och hon vinkade tillbaka. Och självklart skulle hon rida på min rygg på en gång. Fick en rundtur i kostallet av henne också, väldigt nödvändigt tyckte hon. Min babe Bill var där också, ojoj ;)

Miccis, Bill, Bernt & kalven vars namn jag ej kommer ihåg haha :D

Godermorgon.

Uppe med tuppen? Nja, kanske inte... Men uppe som uppe!

Nu ska jag åka till stallet och flytta, släppa ihop hästar och fixa boxar. Får se om jag uppdaterar ikväll för jag kommer antagligen somna såfort jag sätter mig i soffan igen haha.

Godnatt & hejdå.

Nu skall jag sova så jag är "pigg" imorgonbitti. Vi åker ut till stallet runt nio så ska jag ställa ut Arne på en gång så att pappa får börja rengöra boxen medan jag packar in alla täcken + de sista småsakerna. Ska försöka skynda mig med det så att jag kan hjälpa pappa med boxen. Mitt mål är att få allt färdigt så att vi kan lasta runt elva, får ju se hur snäll Arne är imorgon haha. Sist vi skulle lasta tror jag att det tog en halvtimme! Men han blir ju aldrig lastad så det är ju förståeligt.

När vi kommer till Närsjö ska vi släppa ihop dom på en gång i Arnes gamla hage. Han ska stå med två varmblod och ett halvblod. Och så ska han få stå i sin gamla box och jag ska få ha mitt gamla insläpp på tisdagar. Precis som förut :) Och Miccis rider på ett av varmbloden och Nattiz har hand om Elvis två dagar i veckan. Oh, jag är så glad just nu :D

Lovisa & Alice.


JAG BOJKOTTAR LETS DANCE!!!

Mattias vann. JÄVLA HELVETES BÖG!!!

Vi röstade 10 ggr på Claudia, allt förgäves. Fyfan. JAG BOJKOTTAR LETS DANCE FRÅN OCH MED NU!

Förlåt!

Blev ingen bra uppdatering idag. Har haft fullt upp hela eftermiddagen/kvällen.

Efter skolan så gick jag hem till Idahoe och spelade The Sims 3 och fan vad komplicerat det är! Idahoes karaktär såg ut som världens emogirl och min såg ut som en hora HAHAHA. Bara en väst och kort kjol, fy skäms på mig! :(

Fick ett samtal från mamma som löd att jag skulle gå hem och byta om så skulle vi åka till stallet. Packade ihop det mesta och lämnade alla täcken så tar jag dom i transporten imorgon.

När mamma hade lämnat av mig hos pappa så bytte jag om och vi åkte direkt ut till Janne & Jannica där vi skulle hämta transporten (Thule Excellent). Älskar att vara där ute!! När jag kom innanför dörren i stallet så sa jag "Hej Gösta!!" och fick ett gnägg tillbaka :') Finns ingen bättre ponny än honom, älskar honom sjuuukt mycket. Min lilla bebis! Men såklart skulle Tore och Macho bli avis så Macho stog och kliade mulen mot gallret och Tore stog med knät och slog på boxväggen haha. Dom är så gulliga :)

Mitt drömsläp! Stort, silvrigt och supersnyggt!

Nu sitter jag och käkar naturgodis medan jag kollar Lets Dance, GO CLAUDIA!


Mrs Efron... Sounds good to me!


I'M SORRY.


Förlåt Emma, men jag måste ju iaf få tycka att han är snygg? >:(


Vill du gifta dig med mig?


Åh jag dör, han är farligt snygg!

Am I the only one who think this is funny?

"Moderater är kommunister - och kommunister är blåa!"
         - Sagt av en viss DuVetVem.

Så nu är min fråga - är jag den enda som tycker att detta är roligt? För i onsdags när DuVetVem sa det så började jag nästan gråta av skratt. Men det kanske bara är jag som tycker att detta är roligt? >:(

Okej då, vi försöker med ett nytt skämt som Mr Marklund har sagt;

- "Vad är en halv jordglob?"
- "Inte hela världen!!"


När jag skulle säga den till pappa så fick jag ett sånt jävla skrattanfall så jag trodde att jag skulle dö. Mr Marklund är sjukt dålig på att säga bra skämt. Hans skämt är så dåliga så jag funderar på ifall man skrattar med honom eller åt honom...?


JAG ÄGER!

Ville bara ge er en uppdate om att jag totalvann mitt "krig/gräl/muck(?)" med "en viss person".

LOOKS LIKE I STILL GOT IT IN ME, WOOOOO!


Michis + snövallar = ???


Så kan det gå, speciellt om man har en elak vän som puttar ner en i snön... ;)

Nära-döden-upplevelse.

Jag brukar alltid vara ganska snabb på att säga/skriva tillbaks elaka kommentarer till folk när vissa försöker "mucka" (usch, det låter så fult, vi säger... nej okej då, mucka it is). Men nyss när jag skulle göra det så var min hjärna uppe i norrland! JAG VISSTE INTE VAD JAG SKULLE GÖRA! Och jag brukar alltid vara personen som kan säga "SNAP!" för att man ägde den andre. Men i detta fall blev nog jag "ägd" (trodde jag för en halvsekund typ). Men sen efter ett panikartat sms till Michis (som inte kan svara för hon sover den gamlingen) så tänkte jag "Ge dig Matilda, du får inte bli ägd!". Och blev jag ägd? Na-ah! Men för en halvsekund trodde jag faktiskt att allt var över - att någon kunde äga ut mig! En grov nära-döden-upplevelse. Shit alltså...

Men nu är allt bra igen, för nu ägde jag andra personen. Och om ni visste varför jag skulle äga den personen så skulle ni lätt(!) vara på min sida.
"BECAUSE I'M THE PAULA!!!!" (hahahah bröllopsduellen<3)


Begravning 2010


Ice-ice-baby


(Förlåt för ganska crappy kvalité, tagen i 110 km/h från bilfönstret)

Sometimes alltså...

Imorse skulle vi ju ha nationella 09.00, blev det så? Inte direkt.

När vi stod och väntade på att få börja så sa Mr Fowler åt oss att hämta våra jackor och ställa upp ute på basketplanen. Alla undrade vad som hade hänt och tydligen hade vår lite smått störda skola glömt att beställa alla engelskaC-prov. Herregud säger jag bara, haha. Vem gör ett sådant misstag? Så en av musiklärarna (eller vad han nu är för något) fick sätta sig i bilen och åka upp till Stockholm - hämta ett exemplar av provet och sedan åka tillbaka så att dom skulle kunna göra upp kopior åt alla elever.

11.00 fick vi ha skrivningen som varade 80 minuter. Jag blev färdig med sex sidor på 40 minuter, lite smått segt att vänta så länge tills alla skulle vara färdiga. Efter nationella så hade dom tagit bort alla våra lektioner, så vi slutade 12.30. Inte helt fel alltså!

Men ibland är skolan inte helt tiptop haha.


Ny väska!

Har gått och velat haft denna jävla väska i åratal känns det som. Och nu har jag äntligen köpt den! Galet snygg är den;

Bilden gör den inte rättvisa, den är mkt mörkare i färgen. LÖÖÖV IT!

Sky's the limit.


Hjärnsläpp.

Fick runt tre timmars sömn inatt och min hjärna tänker på allt förutom nationella just nu. Massa onödiga tankar som flyger omkring och såfort jag ens är nära tankar om nationella så tar det stopp. Idag är det engelska skrivning i 80 minuter - fan. Jag är bra på engelska nationella men jag hatar att inte veta vad man ska skriva om. Ingen aning ju! Och så har jag en till uppsats att skriva när jag kommer hem, i SO. Och vad hade jag tänkt att skriva om där? Don't ask me, jag har ingen aning hahah.

Nu ska jag gå upp och fixa mig + åka till mamma för att hämta ett par andra jeans. Mina älskade jeans gick sönder i lördags, rip på dom.

Wish me luck på nationella idag, i'll need it!

ny kändiscrush...


Nick Zano i Cougar Town (a.k.a Josh).

Han är ju bara föööör snygg. Dör ju typ varje gång han är med i programmet haha.

MISSA INTE HONOM I COUGAR TOWN IKVÄLL 22.00!

Studytime wooo!


Nybakade scones.

Blev hungrig och ville inte ha soppa så jag bestämde mig för att baka Scones. Yummie!

Mår fortfarande lite halvt skit men imorgon ska jag till skolan för vi har nationella i engelska, uuh. Men ganska chillidill ändå.

Nu är mina Scones färdiga, wooo!

me want.


Denna klänning i ljusblått på balen, skulle inte vara helt fel!

Nya ridbyxor.

Dom sålde ridbyxor i stallet med extrem rea haha. Så jag passade på att köpa ett par. Brunrutiga helskodda med tunt tyg fram så perfekta i sommar :) Kostade 799:- från början och jag köpte dom för 240:-! Skitbilligt :D


The religion of Matildism.


Här är vår signatur-psalm;

OHHH, HELIGA KUNG
OHHH, HELIGA GUD
DU HAR EN HEST
SOM ÄR SÅÅÅ SNEEL

OHHH, HELIGA SEXI
OHHH, HELIGA MAN
INGEN ERSÄTTER DIG
I SÅNGEN OM ABRAHAM

OHH HELIGA STRIPPA
OHHH HELIGA MATILDA
VI BEHÖVER DIG NÄR JESUS KOMMER
ÅH, SKÄNK OSS DITT FÖRSVAR

Text&musik; Nattiz!


stallet.

Vi höres ikväll om jag lever, adjö!


5 days left!


söthäst


Min häst är glupsk haha.


fyi; jag är sjuk.

Tänkte bara påminna er ifall ni hade glömt det eller bara missat att läsa det förut?

Imorse (ja, klockan var faktiskt 11 = morgon) när pappa väckte mig så kollade jag ut genom fönstret och.... wait for it.... det SNÖADE!! Så jag har längtat efter lite extra snöfall sådär i mitten på mars. Man blir så superduper glad! Äntligen mer snö <3 *host*

Imorgon är det måndag = skola for some ppl. Men för mig? Nopes, jag måste vara hemma och bli frisk. Gud vad roligt liv jag har. Dock så känns min hals bättre = stort plus! Men det är nu hostan kommer, fyfan vad jag hatar att hosta, finns det något värre? I think not.

Varför går alla mina inlägg ut på att skriva att jag tycker det är synd om mig och min förkylning? Skärpning Matilda! Jag ska bli bättre på att blogga - såfort jag blir frisk ;)

6 dagar kvar!

Oh vad jag längtar! :D

hola bandola


-

Jag saknar dig.

btw

Jag har börjat hosta lite nu också, fan vad bra! Nu börjar jag bli frisk :D

Me like.

Testade klänningen idag, sååå snygg! Och så köpte jag den blommiga kjolen från H&M, hittade en större storlek och då satt den som en smäck. + en bandtröja från H&M, :G Helt jävla skitsnyggt var det.

Köpte dock inte klänningen, men ska lätt köpa den imorgon!

Godmorgon!

Här sitter jag helt död och väntar på att Josefin och mamma ska komma hit så ska vi åka till V-rås. Sov asgott inatt, hela natten utan att vakna - imponerande faktiskt. Så idag blir det att testa den där klänningen, hoppas på det bästa. He-He! Hörs n'r jag kommer hem, heido!

MIN FRAMTID!

Nyss slog det mig när jag pratade med Jasmune. Nu vet jag vilket yrke jag ska jobba med! Jag ska bli......

..... PSYKOLOG!

Asså jafan. Det bara klickade! Jag ska bli psykolog. IB sam och sen utlandet here i fukkin cum!

Saknar't!


Jag och Gapi gjorde Konfan till det bästa typ ever. Ohja! Ni skulle bara veta hur bäst vi var på båda lägrena, hihihi. Pusz på oss!


Chit i't då >:(

Har blivit förbjuden av min syster att följa med till V-rås imorgon. Kanske kan pallra mig till Tuna på söndag imorgon och köpa klänningen då :( Mitt liv är över. It truly is!


Just married #2!


Vi är kära. There is nothing that can stop us now, so back of bitches ;)

Så sant!


(Nyss på Gapi's bdb!)

Nu är det ju så att Arvid och jag har gift oss. Vi åkte till Vegas och blev vigda av självaste Elvis (eller ja, hans wannabe iaf). Det var en vacker stund. Och bröllopsnatten! WOW! Ni som känner eller bara har träffat Arvid vet ju hur den blev, ehehehe :$

Ohja!


Imorgon ska mamma och Josefin till V-rås och shoppa - ska se om jag orkar hänga med. Vill verkligen det så jag kan kolla på en klänning på BikBok! Svart, transparent på sidorna + låg rygg. Kan det bli snyggare? Helt klart svårt att toppa!





























Me want!

Tobbe säger jag bara...


Ibland alltså...

Lokalsinne är INTE hans thing! ;)

Lets Dance.


Jag är sjuk.
Jag är trött.
Jag ångrar att jag åkte till stallet idag för nu mår jag 7859579 ggr värre
.

Lets Dance snart då, GO WILLY!

D-Ö-D

Känner mig just nu helt jävla d-ö-d. Näsan rinner, halsen svullen, huvudet värker och är allmänt seg. Ska be pappa köpa kuckelimuckmedicin (viktigtviktigt!) så jag blir frisk! Kuckelimuckmedicin är dt enda som funkar när man är sjuk. Djupt troende på detta.


>:(

Tycker att man borde använda "forgive and forget" lite oftare, men det är ju så jävla svårt!


säfsensäfsensäfsen!


Måste bara säga en sak; FYFAN VAD JAG SAKNAR SÄFSEN!

Asså detta är sjukt. Jag har en sån abstinens! Mitt hjärta värker när jag tänker på all träningsvärk och mysiga kvällar i soffan framför brasan och tvn. Jag vill dit nu! Jag vill känna den där hemska träningsvärken morgonen efter första dagen av skidåkning. Jag vill sitta där uppe på toppen i solen och käka korv. Jag vill skrika för full hals att jag kommer dö i backarna! Jag vill åka störtlopp ner för hela Långsvängen! Jag vill sitta i sittliften och titta bakåt och se alla sjöar och en lätt dimma över hela landskapet. Jag vill åka Harpasset över gupp och svängar. Jag vill åka Rödingen som sista åket och slå volt efter volt. Jag vill sitta runt matbordet och spela TP med Michis samtidigt som vi moffar godis från kiosken. Jag vill gå upp tidigt och sitta i soffan och bara längta tills jag kommer ut i backarna. Att få åka ner för Långsvängen i strålande sol slår allt, och då menar jag alla pengar i världen! Så mycket älskar jag detta ställe. Sitta i bilen påväg hem och bara känna ångesten och längtan tills jag står uppe på skidorna igen på Säfsens topp. JAG VILL ÅKA TILL SÄFSEN NU!

Sexigt värre!



Min näsa på första bilden är ju något otroligt vacker, dontcha think? ;)

(hihi inlägg #600)

Waynes

Åt på Waynes med Emma och Michis idag efter skolan, det var yummie! Skagenröra, ngn ostaktigsak, KRÄFTOR, räkor och ruccola... Det vattnas i munnen varje gång jag tänker på det hahah. Nästa vecka ska Michis och jag dit och testa deras Ceasarsallad (känns som ett måste, älskar sånt skit).

Vill ni veta en hemsk sak? Jag känner att jag börjar bli sjuk! Min hals gör ont och känner mig allmänt seg, but i will survive! Säger som Michis säger; "Det är ju bara tre månader kvar nu, då kan jag inte vara sjuk!!"... Fast jag menar ju tre månader kvar tills sommarlov, Michis menar ju tre månader kvar sen får hon inte dagdrömma medan hon kollar in sin lover. Jag tycker att hon kan börja smid hon med, fotboll har ju alltid varit hennes thing?

godmorgon

Jag är så jävla trött just nu och ser absolut ingen anledning till att gå upp ur sängen idag. Okej då, kan ju inte lämna Michis helt ensam ju... Egentligenvill jag bara dra täcket över huvudet, sätta på en låt som gör mig ännu mer deprimerad och bara gömma mig för allmänheten hela dagen.

Men istället måste jag gå upp och ha spanska som första lektion, bajskorv! Förstår verkligen inte varför man ska ha spanska, det tråkigaste som finns! Och bra på det är jag ju inte heller, och så skulle vi ha något stort "quiz" (läs: Assessment typ) idag som jag fick reda på igår. Fail? You know it!

BAJSPÅERALLAHEJDÅ

BTW

Jag kirrade så lätt MVG på båda nationella idag! Var ju fan busenkelt, luvs it!

(Om det nu skulle vara så att det har slagit slint i huvudet på Mrs Burgess när hon rättar och jag bara får VG, så hoppar jag framför tåget och jag tar med henne!)

FAN HELLER

Idag så avslöjade Mrs Burgess att de ska visa alla våra filmer vi gjorde i åttan på vår bal! PÅ BALEN! INFÖR ALLA NIOR!! Typ fan heller att dom visar mig som Benny Ninja och är helt porrig! Oh noooooooo. Glöm det! Jag kommer ju sitta där stel som en zombie och bara dö. Fyfan. Måste på något sätt få tag i den där jävla filmen, usch på er lärare, NI BORDE SKÄMMAS! :(


trött

Jag är så jävla trött just nu så jag sitter här och halvsover. Väntar på att Färjan-Håkans nya program ska börja och sen blir det 2½ men. Efter det så måste jag sova! Annars kommer jag sitta som en zombie på nationella imorgon. Dock skulle jag kunna göra båda proven i sömnen, de är verkligen superenkla! ;)

Såhär trött x 1000 är jag just nu.

Over and out!

Helt okej!

Hade namnsdag igår (Matilda) och detta fick jag då;

+ 500 spänn & ett halsband :D

Jag älskar namnsdagar och födelsedagar när jag får göra tårtor. Tror starkt på att gud ville ha mig på denna jord bara för att jag är bäst på att göra gräddtårtor! Och att dom är goda kan min kära släkt intyga på, ohyes ;)

imma smackalacka yo ass


Såhär sexig är jag idag, dontcha just löööv it? Och rubriken är också väldigt vacker.

Imorgon har vi två nationella i engelska, pruttkorvstrumpa (nytt ord á la matildá!) + spanska och engelska igen som sista lektion. Good thing att solen är uppe, då blir man ju lite gladare iaf. Allthough så är engelskan easy, se där, ett engelskt ord, fan vad jag är bäst.


Ohyes

"Ska gå och föda en neger nu!"

John, om du läser detta så ska du bara veta att du är väldigt rolig :$


Am I bright enough to shine in your spaces?


Ta mitt liv.

Fyfan säger jag bara. Det finns inget värre än släktkalas! Sitta där i flera timmar och låtsas som att man bryr sig om allt dom säger och när min släkt är finsk så är det ännu värre. Denna gång var det hos mormor iaf, ack så tråkigt det var.

Och så är jag sur, för Michis är sjuk och kommer inte till skolan imorgon. Det är bajsigt.

Väntar på att pappa ska komma hit så att han kan skjutsa mig till mamma. Imorgon är det halvdag. Ruligtruligt.

Intressant inlägg som vanligt...

... HEJDÅ

snarkkkkk

Jag sov ungefär tre-fyra timmar "inatt", nu är jag trött. Michis snorar och jag antar att hon har gjort min förkyld också, bara att det inte kommer än. Intressant va? Pusssszzzz

OMG

För första gången någonsin så hade jag faktiskt en tanke idag som lydde "fan vad bra jag ser ut!"... Detta var en konstig tanke, men bra i guess?

JASMINE

I NEED YOU BADLY RIGHT NOW, SO WAKE UP AND TYP SKRIV TILL MIG!

viktigtviktigtviktigt

Sometimes love comes around...

BAJSKORV

A big mistake

Michis somnade för inte så länge sen brevid mig. Vilken tabbe! Hon kanske glömde att jag har mammas kamera på mitt nattduksbord? Oh snap! Guess what happened? Ja gullepluttar, jag har ett x-antal bilder på henne medan hon sover ;) Lite saliv tror jag fanns med också, myyyysigt! Hittar dock inte sladden så ni får se bilderna imorgon/idag istället. Om ni ens vill se? Michis vill nog att jag visar er, hihi.

Dessa bilder får ni nöja er med sålänge;



Körde på nördisbrillorna idag, grymt snyggt!

sway sway baby


Beroendeframkallande, *suck* :( Sjukt bra dock, dontcha think?

(Btw, Michis snarkar, hihi)

ARG

VÄLDIGT ARG! TUR ATT MICHIS ÄR HÄR SÅ ATT JAG KAN SPY GALLA PÅ HENNE... OCH PÅ ANNA BÖGENDAL!

MIRAKEL

MICHAELA NIVA HAR RAKAT BENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bajsnüdig

Ignorera rubriken, tack :)

Kom precis hem från Tuna Park med mamma. Blev inte såå mycket shopping ändå. Köpte;

- Grå kavaj
- Oversizad tshirt med paljetter
- Randig kofta
(mmm, jag älskar snygga koftor...)
- Leggings
- Puder

Lägger upp bilder på allt senare sen. Blir typ som en "dagens outfit" eftersom jag ska ha på mig det ikväll när jag och le gürlz ska till Ming och käka :D

Nu ska jag äta och sen åka till stallet, ciao!

shopping

Read the rubric, ttyl.

You make me smile.

NU ÄR JAG GLAD IGEN.

PUSZZZ

...

Maybe it's just my imagination...


sexiii


Sånt är livet.


MANBOY


Passar inte rubriken väldigt bra till denna bild? ;)

godmorgon 12/3

Denna fredag kommer bli den roligaste fredagen på länge! Först ska vi gå till högskolan och lyssna på gubben som överlevde Auschwitz - Birkenau och efter det har vi bara svenska + idrott så slutar vi. När skolan är slut så ska jag vänta lite på Jasmune och så ska vi gå på stan och testa "snygga" kläder ;) Har inte träffat henne på superlänge ju :(

Nu ska jag åka till skolan om en kvart, kanske dags att fixa mig? Hörs ikväll, ciao!


Jävla reklam...

(tvreklam från plusse+)

"KLINGEL - Kläder du inte visste fanns!"
          - Jo, tyvär så vet jag det. Mormor säger jag bara..

Längtar som ett djur!


Har saknat allt och alla, ska bli så roligt att äntligen få åka tillbaka :)

sommarkänslor


Jag vill ha sommar nu!!!

Smider planer...

... Med Michis. *höhö*

Glader

Denna onsdag har varit en bra dag, fast jag fortfarande mår dåligt. Och fredagen kan ju bara bli bättre, för då har jag dejt med min luvr! Jasmune och jag är lite smått bäst ja!


inget stall idag

*sadface*

sjukling

Jag mådde skitdåligt efter HK idag så jag åkte hem. Frös typ och kallsvettades stupikvarten. Icke roligt, jag som hoppades på att rida i paddocken idag igen när det är sånt kanonväder. Men Arne får vila idag istället, det behöver han nog efter gårdagen haha.

Vill ha sommar igen!

godmorgon 9/3

Gick upp för en kvart sen (snark) och tog en ganska chill frukost. Har ju HK som första lektion men med den läraren vet man aldrig om man får laga mat...

Humör idag; Veryveryveryvery happigürl!


+

Jag fick också VG på SO-tidslinjen! Very najs!


tandläkarn

Fyfan säger jag bara. De tog massa röntgen bilder och gjorde ngn avgjutning av tänderna. Drog dock inte ut några tänder, thank god for that!

Dagens goda nyheter var iaf att jag fick VG på matteprovet och VG+ på svenskan. Trodde bara att jag skulle få typ G på båda.

Snart ska jag dra till stallet och försöka hinna rida i paddocken medan det är sånthär kanonväder. Det var 8 plusgrader när jag kom hem och en skinande sol, kunde gå utan jackan till tandläkarn. Snälla gud säg att våren är här nu!

Ciao!

världsbästa Arne

Idag så red jag nere i paddocken och började trava ganska så snabbt in i ridpasset. Och fyfan vad fin han var! Först när jag tog de första galopperna så var han lite busig och slängde med huvudet. Men när både jag och Arne skärpe till oss så kunde jag sitta ner och ta ordentliga tag i tyglarna och så kunde vi galoppera på volt! Detta är något vi inte kunnat göra sen i våras typ. Kunde säkert galoppera 5 minuter i sträck utan att han bröt av. Så just nu är jag världens stoltaste matte till världens bästa Arne :)

JASMIIIINE

Måste få prata med dig asap... Jag vet att du kommer läsa detta så aa, skriv till mig såfort du loggar in bebe ;)



help needed

Skulle just nu behöva hjälp från någon av mina masterizerz... Varför är ingen av er inne vid halv fem på morgonen!? Skäms!

Michis, Jasmune, Malin och Ida - VART ÄR NI!?

luvs it!


en gammal goding


filmkväll

Ska ha filmkväll med Idahoe 2night så jag borde ringa henne nu så vi kan gå till her sistah och hämta filmer, hehehehehehe. Vi ska kolla på Titanic, Brüno och en till med Will Ferrell :3

Jag är avis på...

... Blondinbella!

Bara för att hon har råd att köpa en Chanel Jumbo. Fyfan. Den kostar 20 papp och görs bara i ett x-antal per år. Jag är grovt avundsjuk på henne, I admit it.

Nu skall jag sova och drömma om att jag också hade en alldeles egen väska från Chanel. Medans jag sover kan ni gå med i min och Idahoes grupp på Facebook ;)

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=341641380966&ref=nf

LYSTRING

ALLA som läser detta MÅSTE gå med i min och Idahoes nya facebookgrupp!

2000 MEDLEMMAR OCH KENTH RAKAR AV SIG SKÄGGET!

Detta är VIKTIGT att ni gör, för det där jävla skägget ska bort!

Somliga äter godis eller chips...

... Matilda äter gravad lax och romsås, yummie :G

sämst

Min bloggning är så på toppen känns det som. Men har träningsvärk och håller på att bli sjuk. Så här har ni ännu ett roligt inlägg, hejd'

hemma

Är så jävla trött just nu. Ont i hela kroppen, men fan så kul det var att åka skidor igen! Ska såklart försöka övetala mamma att vi ska åka till säfsen. Men nu ska jag sova, gonattizZzZzZzZzZz

godnatt

Sjukt tidigt jag går och lägger mig. Men jag måste... Fröken Michis kommer hit 06.15 (läs: 06.15!!!!!!!!!!!!) och jag kommer väl ligga död i hallen så hon får bära mig ner till bilen haha.

GODNATTER FINA KLUTTAR
jag tänker inte uppdatera imorgon
pusz

romme 2morrow

Imorgon så ska skolan åka till Romme, naiiiiz jafan. Har inte åkt skidor på ett år! Kommer ramla ihop och dö, nejnej, jag kan faktiskt åka skidor! Vill ni ha bevis eller!? :(

Ska snart iväg och handla med pappa tills imorgon och sånt. Orkar inte riktigt blogga än, så höres senare.

Såhär kan det se ut när man släpper ut mig och Michis i Säfsens skidbackar...

godnatt

Dags att sova nu och "tagga" inför morgondagens två prov. Spanska och matte = HA-HA, lycka till Matilda. Tror dock att matten kommer gå bra, spanskan däremot... Tur att jag inte vill jobba som tolk eller något sånt för det skulle gå åt helvete.

Längtar tills vi slutar imorgon för då ska Michis och jag gå ner på stan och köpa en av världens snyggaste väskor jag sett (förutom stambagen). Den har massor med nitar på sig och kommer vara perfa att ha. Får visa bilder när jag kommer hem imorgon.

Godnatt!

OS-höjdpunkter

Hittade lite extra OS på the telly. De visar alla höjdpunkter eller ja, händelser från svenskarna i OS. Ryser varje gång de visar när vi får medalj. Speciellt när de visar alla guldmedaljörer. Fan vad vi är bäst i vinter-OS alltså. Skidåkning i mitt hjärta! Ska visa vad jag går för på onsdag när vi är i Romme hahaha, då jävlar ska ni få se en guldmedaljör ;)


läsarfråga



Jadu, MH är en person. HAHA, bra beskrivning javet. Men tänker inte säga vem det är, ni får tjata på Michis om ni vill veta

just a little bit inlove

M.S
<3

(Är faktiskt ett M + H för er synskadade ;))


muffins

Fick ett litet ryck förut så jag bakade muffins. Vanilj och choklad blev det = yummie!


Och så gjorde jag ett "M" :3 hihihihihihi. Och nej, det står inte för Matilda ;)

ZzZzZzZzZznark


RSS 2.0